Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/szerelmi_horoszkopok_a_zodiakus_osszes_tagjanak

Szerelmi horoszkópok a zodiákus összes tagjának - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

9 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2014. február 20.
Szerelmi horoszkópok a zodiákus összes tagjának
cikk kép A szerelem, a szenvedély vagy a vágy alaposan felforgathatja az életedet. Lesz elég bátorság benned a változtatásra, az új impulzusok befogadására?
KOS ------------------------------------
A Kos szerelmi horoszkópja

Akár egy fáklya, úgy lobban fel az érzelme. A benne lévő tűznek köszönhetően "ott és akkor" talán senki sem tud nála jobban szeretni... A legtöbben hódítónak tartják, pedig gyakran visszahúzódó. A lényeg, hogy e két tulajdonság keveredése teszi bonyolulttá az érzelmi világát...

Az alvó tüzet azonban az érzelmein kívül a vágyai is képesek felébreszteni. Amikor az ösztönei elragadtatják, valóban hódítónak tűnhet, hiszen csak a célt tartva szem előtt, kompromisszumokat nem ismerve az "itt és most" adódó lehetőségeket kihasználja. Pislákoló érzelmek esetén a kezdetben nem tolakodó, de még hódító sem, sokkal inkább egy visszahúzódó várakozó!

A "szikrára" vár. Szíve mintha benzinnel lenne töltve, önmagában semmit sem csinál, szikrát kapva azonban fellobban... Esetében szikra lehet egy sejtető pillantás éppúgy, mint egy rosszul értelmezett szó. Mivel a fantáziája gyakran űz erotikus játékokat, akár gondolatai is lángra gyújthatják az érzelmeit. A fellángolását követően azonban, még ha az félreértett vagy nem valós jelek miatt következett is be, már nincs visszaút. Gyorsan izgalomba jön, és a vetélytársakat nem kímélve hamar átveszi a kezdeményezést. A cél immáron nem a kielégülés, hanem a másik teljes bekebelezése.

Győzelme elérése érdekében akár szélsőséges engedményekre is képes. Természetesen a környezetében a legtöbben mindezt nem tudják, ezért türelmetlenségét és veszteni nem tudásod hódítási kényszerként, nemegyszer rámenős tolakodásként értékelik.

Lelkesedésed mindaddig tart, amíg a tűz ég. Kis tüzek esetén, a másik teljes megismerését követően gyorsan kialszik a láng.

A veszekedés, az uralkodási vágy a kapcsolataiban szinte lételem. A viták két ellentétes eredményre vezethetnek: egyfelől táplálhatják benne a tüzet, másfelől ki is olthatják azt. Mivel ritkán "örökégő mécses", így a kapcsolatai kevésbé stabilak. Elsősorban a partnere adottságai határozzák meg, hogy a láng öt perc alatt ellobban, vagy parázzsá változva száz évig izzásban marad. Érzelmi életét sokszor elhamarkodott döntések, elsietett házasságok színesíthetik.


BIKA ------------------------------------
A Bika szerelmi horoszkópja

Érzelmi életének mozgatórugója: a biztonság. Szinte minden megnyilatkoztatása e köré összpontosul. Gyűlöli ha megtévesztik, ezért a természetes szépséget részesíti előnyben, mivel az nincs álarc mögé rejtve, vagyis olyan megfogható tény, amelyben nem csalódhat...

Érzelmeinek kiváltásához néha elegendő egy mozdulat vagy akár egy jellegzetes tulajdonság - a lényeg, hogy tetsszen neki. Ezeket a mások számára jelentéktelennek tűnő apró dolgokat, képes akár a végtelenségig szeretni.

Természetes kisugárzása rendszerint segít neki abban, hogy a kiszemelt jelölt felfigyeljen rá. Ezt követően kezdődhet az "elhalmozni és megfigyelni" hadművelet... (főleg férfiak részéről!)

Fegyverét: a biztonságot veti be, és a lehetőségei keretein belül (néha még azokon túl is) elhalmozza a partnerét. Időt és pénzt nem kímélve szórakoztat, ez azonban csak része a taktikájának. Partnerét ugyanis megpróbálja minél több helyre elvinni (például mozi, színház, étterem, stb.) hogy a külvilág előtt is megbizonyosodjon arról, illetve önmagát is megnyugtassa afelől, hogy helyes volt a választása.

Mindeközben egyfolytában figyel... A partnere reakcióit, viselkedését vizsgálja az egyes helyzetekben, néha még azt is, hogy az utcán kit néz, vagy éppen Őt ki nézi. Végső döntése előtt, a teszt utolsó szakaszában a múltra vonatkozó mélységekig hatoló keresztkérdések sem maradhatnak el. (VIGYÁZAT! A válaszokat szóról szóra megjegyzi!)

Női szülött esetén az elhalmozó nem Ő lesz. Ekkor a partnerének kell bizonyítania a biztonságteremtő képességét. Minden más változatlan marad.

Végleges döntésében eltántoríthatatlan. Ezt követően kerül felszínre az addig alig érezhető féltékenysége. Féltékenységi jelenetei, a partner szemmel tartása és gyakori ellenőrzése nyugalma "ápolását" szolgálják. Ritkán előforduló hűtlenségéért, a biztonságérzetének hiánya tehető felelőssé. Ugyanis annyira fél attól, hogy becsapják - ne adj' isten! megcsalják, hogy ezért inkább Ő teszi meg hamarább...


IKREK ------------------------------------
Az Ikrek szerelmi horoszkópja

Érzelmeiben talán nem is a KIT, hanem a MIT szereti. Vagy legalábbis a kettőt egyszerre. Érzelmi világa ugyanis nem feltétlenül személyhez kötődő, sokkal inkább az elvekhez és a szellemiséghez...

Érzelmeit hol a szív, hol pedig a szellemiség ébreszti fel. A szív ébresztése esetén háttérbe szorítja a szellemiséget, és nem a mit, hanem a kit fogja szeretni.

Ebben az esetben a kötödése erősödik, az észérveken azonban átsiklik. Ilyenkor könnyen elképzelhető, hogy a szerelemért cserébe olyan helyzeteket is felvállal, amelyeket máskülönben soha. Mindez jelenthet egy morálisan gyengébb partnert éppúgy, mint a saját céljainak az elhanyagolását.

Vagyis ha megérinti a szerelem, az elveit és a szellemiségét átülteti a másikba, és az Ő gondolatain keresztül éli át azokat. Környezete - ha ezt észre is veszi, nem igen tud hatással lenni rá.

Amennyiben a szellemiség ébreszti fel az érzelmeit, úgy a helyzet felcserélődik, és sokkal inkább a mit fogja szeretni. Érzelmeit ebben az esetben kiválthatja akár egy "jópofa" partner, akinek szellemiségét tisztelni tudja, vagy egy olyan személy, akiben megtestesülni látja a jövőbe vetett hitét.

A felismerés mindkét esetben végzetes lehet. A szív hangsúlyossága esetén, mivel remélt tulajdonságokkal öltözteti fel a másikat, elkerülhetetlen a keserű felismerés. Vagyis idővel rádöbben arra - illetve csak úgy gondolja, hogy akit egykor megszeretett, az már egy teljesen más, tőle idegen ember.

A másik esetben viszont idővel megismeri a társa összes "szellemi titkát", azaz mindent megtanul, amit a partnerében érdekesnek talál. Mivel mindkét helyzetben megelégszik a felszínen tapasztalható dolgokkal, - azaz szerelem esetén figyelmen kívül hagyja a másik valódi tulajdonságait, szellemi kapcsolatban pedig a tények birtokában átsiklik a mélyebb ismereteken, felületessége szakításhoz vezethet.

Esetében a legjobb egy olyan kapcsolat lenne, amelyben egyszerre van jelen a szerelmi és a szellemi indíték. Ebben az esetben nem kalandozna el a fantáziája, azaz képzeletedben sem élne át erotikus élményeket. Így partnere egy személyben lenne a barátja, a szeretője és a szellemi irányítója. Bár ez utóbbi igen ritka. Kapcsolataiban ugyanis rendszerint helyet kapnak a jó pszichológiai érzékkel színesített taktikai húzások éppúgy, mint a füllentések. Szinte bármit, bármikor, ki tud magyarázni...


RÁK ------------------------------------
A Rák szerelmi horoszkópja

A szerelemben hol anyaként, hol pedig gyermekként viselkedik. Anyai oldalára a gondoskodás, és a néha fojtogatónak tűnő szeretet a jellemző. Szinte kitalálja mire van szüksége a másiknak. Ebben nagy segítségére van a kitűnő memóriája, hiszen a kapcsolata kezdetén gondosan ügyelt arra, hogy a keresztkérdéseivel feltérképezze társa igényeit...

A gyermeki oldalán azonban gyermek akar lenni. Ebben az esetben Ő várja el mindazt, amit egyébként az anyai oldalán megtesz. Vagyis a partnerének kell kitalálnia a gondolatait, és gondoskodásával elhalmoznia Őt.

Környezete számára a legnagyobb problémát azonban nem ezek, hanem a hangulatingadozásai jelentik. Hangulatváltozásainak egyik oka, hogy folyamatos érzelmi visszajelzést igényel! Ha ezt nem kapja meg időben, vagy nem tudja leszűrni a másik reakcióiból, akkor vitát provokál, megsértődik, elvonul vagy fenyeget. Mindezt teszi azért, hogy a viselkedésével kiváltott reakciókból leszűrje, hogy valóban szükség van-e rá.

Hangulatváltozásait azonban nem csak az érzelmi visszajelzések hiánya, néha egy rossz hangsúllyal kiejtett szó is kiválthatja.

Összességében gondoskodásra van szűksége, és ha ezt megkapja, illetve a társának ezt megadhatja, akkor szárnyal. Ellenkező esetben a fantáziavilága túltesz mindenen, és hajlani fog a kicsapongásra, az élet habzsolására. Előfordulhat, hogy a fent említett okok miatt a kapcsolataiból menekülni próbál. Ilyenkor úgy gondolja, hogy egy másik, egy újabb talán nagyobb biztonságot nyújthat a számára.

Múltbeli érzelmei idővel megszépülnek, ezért van az, hogy a korábbi kapcsolatai emlékét mélyen magában őrzi. Érzelmi nem akarását gyakran palástolja vélt vagy valós betegségekkel (fej- és gyomorfájás).


OROSZLÁN ------------------------------------
Az Oroszlán szerelmi horoszkópja

Szerelem a színpadon! - lehet leginkább a jelzője az érzelmi életének. Hisz az érzelmek színpadán mint főszereplő igyekszik elkápráztatni a partnerét, vagy mellékszereplőként várja, hogy Őt kápráztassák el...

Pontossága, feltűnő megjelenése és nem utolsó sorban a tisztasága már önmagában is fél siker, melyet a kezdeti nagyvonalúsága, kiváltképp az önbizalma csak tovább erősít.

A mindezekből táplálkozó szenvedélyessége viszonylag hamar lángra gyújtja az érzelmeit. A külvilág előtt látható szépséget (színpad) részesíti előnyben, vagyis a szép ruhát, az ápoltságot és a megjelenést.

Mintha egy őrláng lobogna a szívében, úgy őrzi emlékezetében kapcsolatainak kezdeti, színpadi elemeit. Ugyanis számára ezek a "jelenetek" tartják életben a tartós kapcsolatait.

A függöny legördülése után, a színpadon kívül azonban számos probléma kísérheti az érzelmi életét. Rejtett érzékenysége ugyanis ott tör felszínre, ahol senki sem látja, vagy csak nagyon kevesen... Ilyenkor mint egy művész, aki nem bírja a kritikát, úgy sértődik meg.

Uralkodási vágya néha odáig fajulhat, hogy a partnerének egyenesen örülnie kell annak, hogy Ő a társa. A zsarnokoskodónak tűnő viselkedése mögött rendszerint csak az áll, hogy így szeretné a legtöbbet kihozni a partneréből.

Szélsőséges esetben, talán a nagyfokú életszeretetéből eredően, vagy a színpadi hős szerepének újraélése miatt, hajlamos az élet habzsolására. Így esetében nem ritkák a párhuzamos kapcsolatok sem. Ezeknek elsősorban az anyagi lehetőségei szabnak határt, de ha megteheti, akkor egyszerre akár több kapcsolatot is képes fenntartani. Egyedülálló képessége, hogy a párhuzamos kapcsolataiban mindenhol egyformán teljesít. Így például: délután 3 kor megünnepli a 20. házassági, este 8-kor pedig a 6. évfordulót a szeretőjénél. Azaz senki sem veszi észre (vagy talán nem akarja), hogy rajta kívül más is van...

Mindezek ellenére komoly párkapcsolatban rendszerint hűséges és odaadó.


SZŰZ ------------------------------------
A Szűz szerelmi horoszkópja

Érzéseibe nem igazán tudja beleélni magát, viszont kiválóan tudja elemezgetni azokat. Fenntartásai és félelmei miatt a kapcsolatai nehezen és körülményesen indulnak, ennek hátterében a biztonság és a tökéletesség keresése rejtőzhet...

Az esetek többségében az érzelmeit nem a szíve, hanem a rendszerező elméje irányítja. Ilyenkor saját magának is meg kell magyaráznia azt, hogy voltaképp miért is szerelmes.

Mivel biztosra akar menni, keresztkérdések százai, helyzetgyakorlatok tucatjai előzik meg a végleges érzelmi döntését. Talán ezért is van az, hogy a biztonság fokozása érdekében a korábbi iskolatársai közül, esetleg a munkahelyéről választ magának olyan partnert, akit már ismer. Számára a lényeg, hogy ISMERJE azt, akit választ.

Végleges döntésébe sokszor apróságnak tűnő dolgok is negatívan bele szólhatnak. Ilyen lehet a dohányzás vagy akár a körömrágás. Sikeres "teszt" esetén a döntése azonban végleges, hiszen képes a társát akár élete végéig is szolgálni.

A szint amelyet a másiknak el kell érnie, mindig Önmaga. Ezt sokan félreértik, pedig nem akar Ő jobbat - hiszen az feszélyezné, de rosszabbat sem Önmagánál. Hogy az egyensúlyt fenntartsa, számára a legtöbb problémát okozó - amúgy a tökéletességből és a félelemből táplálkozó - “nagy száját” használja.

Az egyensúly megteremtésére szolgáló észrevételeit a környezete ugyanis nem mindig tudja hova tenni. Partnere gyakran érezheti úgy, hogy állandóan "piszkálva van". Valójában nem akar Ő rosszat, hiszen a kritikáival tükröt mutatva, csupán csak felvilágosítja a másikat arról, hogy az milyen messze van még a tökéletestől.

A félelemből táplálkozó “nagy szája” egy kicsit már bonyolultabb, hiszen itt a partnere sokszor még be sem fejezi a mondanivalóját, máris zúdítja rá csípős, tapintattól mentes véleményét. Az ok: a félelemben keresendő. Mivel nem kerülik el a figyelmét az apró jelek és mozzanatok, mindent észrevesz, ebből eredően a számára ismeretlen jelektől megijed. Megfigyeléseihez szinte minden esetben valamilyen történetet kreál. Így próbálja ismerőssé tenni, a számára ismeretlen jeleket. Miután már minden általa felfedezett ismeretlent a helyére tett a vélt vagy valós történetében, vár...

..mégpedig az "indító szóra", hogy kitörhessenek belőle a néha valóban bénító elképzelései. A hatás nem marad el, főleg akkor nem, ha igaza is van.

Szélsőséges esetekben sajnos ugyanez a félelem és gátlásosság vezethet oda, hogy tartós viszony helyett felszínes kapcsolatokban keressen megoldást. Harmonikus kapcsolatban azonban a leghűségesebb és leggondoskodóbb társ!


MÉRLEG ------------------------------------
A Mérleg szerelmi horoszkópja

Kisugárzása magával ragadó! Ezért az ellentétes nem képviselői nem is igen tudják nem észrevenni, míg az azonos neműek ha tehetnénk, inkább észre sem vennék. Ugyanis ösztönösen riválisnak tartják. Ebből eredően a legtöbb problémája is velük lesz...

Megnyilvánulásai és viselkedése mintha folyamatos versenyhelyzetet generálna velük szemben, ezért a legtöbb esetben vetélytársnak tekintik. A vita, amitől talán a legjobban tart, velük szemben szinte biztos, hogy nem marad el. Saját neméből a viszonylag kevés barátjára - pontosan ez a magyarázat. A másikkal, vagyis az ellentétes nemmel szemben már egészen más a helyzet.

Érzelmi világát a sokkhatás jellemzi. Mivel a kifinomult viselkedésformáit nem tudják nem észrevenni, kizárt, hogy ne figyeljenek fel rá. Vagyis a kezdetekkel nincs is semmi problémája...

Szépsége (kisugárzása) és a saját maga által kialakított helyzetek miatt, az átlagostól eltérően még válogathat is a "kínálatból". Természetéből fakadóan nem akar senkit sem megbántani, ezért rendszerint úgy viselkedik, mintha minden jelentkezőnek esélyei volnának...

Igazából nem tesz Ő semmit, egyszerűen csak annyira megértő és segítőkész, hogy azt a másik többnek véli, mint egyszerű barátság. Ezen emberek felvilágosítása azonban később nem kevés idejébe és energiájába kerül.

Azonban ha az érzelmei valódiak, úgy az elkápráztatás eszközéhez folyamodik. Viselkedésével szó szerint elvarázsolja a másikat (ez az első sokkhatás!). Ilyen esetekben szinte kitalálja a másik gondolatait, és azok szerint is cselekszik. Elkápráztatása odáig fajulhat, hogy a szolgálataival - nem egyszer anyagiakkal - egyszerűen megvásárolja a szeretetet. A kapcsolat elején mindezt megtapasztalva a másik olyannyira a hatása alá kerülhet, hogy szinte menekülni sem tud.

A folytatás sajnos már nem mindig ennyire felhőtlen. Mivel gyorsan kiteríti a lapjait, a partnere számára a túl sok jó megszokottá, később pedig unalmassá válhat. És ugyanez fordítva is igaz: a béke és a nyugalom mögé bújtatott toleranciája idővel bombaként robbanhat. Vagyis olyan hirtelen és váratlanul képes a szakításra, hogy azt a másik sokként (ez a második sokkhatás!) éli meg.

Párkapcsolataiban nélkülözhetetlen a teljes összhang, azonban nem csak érzelmi, hanem szellemi tekintetben is. Vagyis olyan társsal tudja leélni az életét, aki egy személyben lelki és testi partnere is...


SKORPIÓ ------------------------------------
A Skorpió szerelmi horoszkópja

Érzelmi világa szélsőséges, mások által nem ismert lelki mélységekig vagy az egekig hatoló. Szó szerint halálosan szerelmes tud lenni, és bármi megragadhatja a fantáziáját, a szexuális kisugárzásra azonban különösen érzékeny...

A szexualitás és annak beteljesedése (mennyisége is!) mindenkinél fontosabb a számára. Hiánya viselkedésében és a hangulatában egyaránt megmutatkozhat.

Érzelmei a mindent elsöprő szenvedélyességtől a halálos sértődésből kialakuló vérre menő összecsapásokig terjedhet. Mindezért talán a maximalista igényessége okolható, tény azonban, hogy úgy érzi, a határokat át kell lépnie, vagy azokat a másikkal át kell léptetnie. Ugyanis garanciát akar attól akit szeret, és lehetőleg olyat, amiről tudja, hogy azt megadni nem mindenki képes.

Bár tisztában van a tetteivel, a másikat mégis folyamatos próbatételek elé állítja.
Szakadatlan húrfeszítéssel teszteli, s közben árgus szemekkel figyeli, meddig mehet még el... A határok átlépését örömmel konstatálja, hiszen nagyobb bizonyíték arra, hogy Őt ennyire szeretik, nem is kell.

Szélsőségessége az alábbiakban nyilvánulhat meg: ha kell, a sírig hűségesen szeret, legyen bármilyen is a társa (alkoholista vagy agresszív partner esetén a kitartása, környezeted számára is megdöbbentő lehet). Zsarnokként azonban rátelepszik a másikra, és tőle várja el az életerőt.

Mivel az érzelmeiben az eszköz rendszerint szentesíti a célt, határokat csak a fantáziája szabhat. Az idő előtti szakítás nagyon megviseli. Kapcsolataiban a féltékenység és az egymás közti hatalmi harcok gyakoriak lehetnek. Kitartása viszont minden értelemben átlagon felüli.


NYILAS ------------------------------------
A Nyilas szerelmi horoszkópja

Lelke mélyén egy örök fiatal, olyan akár a jó bor, amely folyamatosan érik. Fantáziája által uralt érzelmeit számos formában juttathatja kifejezésre. A leggyakoribb, hogy az amúgy is erősen csábító kisugárzását flegmasággal párosítja. Ösztönösen érzi ugyanis -és nagyon helyesen!, hogy nincs csábítóbb az elérhetetlennél...

Megfoghatatlanságot imitálva könnyedén hívja fel magára a figyelmet, és teremt kapcsolatokat (alkoholos befolyásoltság alatt kifejezetten bátran!). Ellenállhatatlan vonzereje elsősorban azonban a vele született, huncut kisugárzásának köszönheti.

Tartós kapcsolataiban az alaptulajdonsága, vagyis a hangulatingadozó flegmaság újra és újra felszínre kerülhet. Az ok kettős lehet! Talán a gátlásossága miatt érzi úgy, hogy folyamatosan kétségek között kell tartania a másikat, hogy el ne veszítse, - vagy épp ellenkezőleg, így próbálja meg kierőszakolni a végleges függetlenséget. Így vagy úgy a lényeg, hogy a kapcsolatainak fenntartásával néha problémái lehetnek...

Érzelmi csalódás esetén vagy a szeretett ember hiányának pótlására előfordulhat (főképp női szülött esetén), hogy vásárlási lázban keres megoldást.

Szélsőséges esetekben viszont szappanbuborék jellegű kapcsolatokba menekülhet, annál is inkább, mert hite szerint mindent és mindenhol ki kell próbálni, át kell élni.

Kapcsolataiban leginkább olyan partnerre vágyik, akivel közösen álmodozhat és tervezgethet. Még akkor is, ha időnként elszakadnak a realitás talajától, hiszen nála jobban senki sem tudja, hogy csodák még vannak...

Szellemi érdeklődésének fenntartását hűséggel, megbízhatósággal és kiegyensúlyozottsággal honorálja.


BAK ------------------------------------
A Bak szerelmi horoszkópja

Érzelmeiben kiemelt szerepet játszik a biztonság. Talán erre vezethető vissza az is, hogy az érzelmeit állandó ellenőrzés alatt tartja, vagyis nem szívesen engedi szabadjára azokat, legalábbis nem azonnal...

Mindez azonban csak része a "taktikájának". A kezdetben hűvös, olykor rideg érzékiségével mintha csak tesztelné a partnerét. Hiszen így próbál megbizonyosodni arról, hogy a másik méltó az örökké tartó szeretetére.

Sikeres "teszt" esetén a jutalom nem marad el. Hiszen az erősen kontrollált érzelmi kinyilatkozásai mögött végtelenül érző és gondoskodó szív rejtőzik. Számára a szerelem nem játék. A megfelelő társat, ha tehetné, egy életre választaná.

Lassan jön tűzbe, viszont idővel egyre jobban lángol. Mivel a közösen eltöltött évek csak tovább fokozzák a biztonságérzetét, az idő múlása nemhogy lazítana a kapcsolatán, inkább még erősebbé teszi azt. Az idő függvényéből eredő erős kötödése MINDEN emberi kapcsolatában megmutatkozik. Beleértve a szülei iránti erős kötödését is.

Biztonságkeresése miatt a kapcsolataiban akár jelentősebb korkülönbség is előfordulhat. Felelősségtudata és gondoskodó hajlama olyannyira erős, hogy képes egy esetleges válás után a volt partnerét tovább támogatni.

Előfordulhat, hogy a kapcsolatait depressziós kitörések, szélsőséges hangulati megnyilvánulások kísérik. Elsősorban akkor, ha az érzelmi vagy az anyagi biztonsága veszélybe kerül...


VÍZÖNTŐ ------------------------------------
A Vízöntő szerelmi horoszkópja

Érzelmei inkább a szellemiséghez, mintsem a szívhez kötődnek. Talán ebből eredhet a könnyed érzékisége és a furcsa szabadságszeretete is. Szüksége van ugyanis az állandó függetlenségre és arra a tudatra, hogy bármikor elmehet, és minderre azért, hogy igazából maradhasson...

Ez a különös ellentmondás már a kezdetekben is megmutatkozik. Mivel az érzelmeit a szellemiség irányítja, a szerelmet, mint megfoghatatlant nehezen kezeli. Hogy mindezt palástolja, vonzerejét fenntartva taszító, ellenkező, sőt fölényeskedő viselkedés mögé bújik. Ezzel versenyhelyzetet teremt, hiszen így partnere számára elérhetetlenné, vagyis izgatóvá válik.

Hosszú tesztelések után végül is az lehet a társa, aki egyben a barátja is. Vagyis esetében az ismeretségből barátság, a barátságból pedig szerelem lesz.

Különös viselkedése - illetve eredeti, szinte megváltoztathatatlan elképzelése a kapcsolatokról - számos problémát tartogathat. Partnere ugyanis előbb-utóbb felfedezi a viselkedése mögött meghúzódó, félelemből táplálkozó gátlásosságát - vagyis idővel megkopik a vonzereje. Ekkor érik a hirtelen változások: a felismerések és a csalódások. Ilyen esetekben a reakciói megsemmisítő erejűek, hiszen a valódi érzelmeivel ellentétben az elveire hallgatva hozza meg a döntéseit, még akkor is, ha azokat később megbánja. Vagyis hirtelen felindulásból képes azonnal szakítani vagy akár válni is.

Előfordulhat, hogy a szabadságvágya vagy a kötöttségektől való félelme magányossághoz, esetleg a szenvedély nélküli érzelmek hajszolásához vezethet. Szélsőséges esetben furcsa, környezete által is szokatlan vagy éppen elítélt kapcsolatokban kereshet megoldást.

Igazi és valóban mély kapcsolat esetén azonban nagyon hűséges és végtelenül gondoskodó tud lenni - akár egy életen át is!


HALAK ------------------------------------
A Halak szerelmi horoszkópja

Az érzelmeiből eredő bizonytalanság a legkülönbözőbb formákban nyilvánulhat meg. A lényeg azonban valahogy mindig ugyanaz: érzelmi életében a szenvedés, az áldozatvállalás valamilyen mértékben mindig kimutatható...

Áldozattá válhat akár társa előtt észrevétlenül is, hiszen az álmaid űzve olyan tulajdonságokkal ruházza fel a partnerét, amelyekkel az nem is rendelkezik. Észrevehetően azonban olyan élethelyzetekbe sodorja Önmagát, ahol vagy Ő okozol szenvedést a másiknak, vagy a másik neki.

Kezdeti félénksége ellenére könnyen teremt kapcsolatokat. Annál is inkább, mert örök fiatalos kisugárzása és persze gyermeki szépsége mellett csak kevesen tudnak elmenni.

Neveltetése és párkapcsolatának mélysége dönti el azt, hogy ragaszkodni fog-e a társához, vagy az álmaidban és az illúzióidban elveszve, változatos kalandokba bonyolódva tovább keresgél.

Mindezek ellenére a valakihez való tartozás számára rendkívül fontos, hiszen mint gyermek az anyjától, Ő a partnerétől várja el a támaszt nyújtó biztonságot.

Határtalan jó szándékát, önzetlen segítőkészségét mások szavak nélkül is felismerik. Ebből eredően könnyen válik áldozattá, mivel nem akar másokat megbántani, és az esetek többségében képtelen nem-et mondani, gyakran kihasználják...
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...