Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/indigo_gyerekek_12_jellemvonasa__on_indigo

Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön indigó? - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

70 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Remete, Főpapnő
2014. július 5.
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön indigó?
cikk kép Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek az indigók túlnőttek a lexikonunkban található megszokott koncepciókon.
Ezt a listát Jan Yordy, játék-terapeuta, egykori általános iskolai tanár és gyermek-tanácsadó állította össze, aki 25 éve foglalkozik szülőkkel és gyerekekkel.

Ahogyan haladunk a listán, figyeljük meg, hogy rezonálunk-e bármelyik jellemvonásra ezek közül:


• Lehetnek erős akaratú, független gondolkodók, akik inkább a saját dolgukat teszik, minthogy megfeleljenek a tekintélyszemélyeknek, illetve a szülőknek.

• Bölcsek és a fiatalkorukat meghaladó módon törődők.

• A hagyományos szülői és fegyelmezési stratégiák nem tűnnek hatékonynak ezeknél a gyermekeknél. Ha megpróbáljuk forszírozni a döntést, a tipikus eredmény a hatalmi harc.

• Energetikai szempontból egy magasabb rezgésszinten rezegnek, ezért kikezdhetik őket a negatív energiák (emberi és gépi).

• Érzelmileg reaktívak lehetnek és problémáik adódhatnak a szorongással, a depresszióval vagy alkati szenvedélyeikkel, ha energetikailag nem kiegyensúlyozottak.

• Kreatív jobb agyféltekés gondolkodók, így küzdelmes lehet számukra a hagyományos bal agyféltekés iskolarendszerben való tanulás.

• Gyakran állapítanak meg náluk figyelemhiányt hiperaktivitás-zavarral vagy a nélkül, mivel impulzívnak tűnnek, (az agyuk gyorsabban dolgozza fel az információkat) és a jobb összpontosítás elősegítése végett mozgásra van szükségük.

• Az indigók nagyon intuitívak és olyan dolgokat láthatnak vagy tudhatnak, amelyek megmagyarázhatatlannak tűnnek.

• Az indigóknak több problémájuk van az élelmiszer- és a környezeti érzékenységük miatt, mivel a rendszerük finomabban hangolt.

• Amikor az igényeiket nem elégítik ki, akkor ezek a gyerekek én-központúaknak és követelőzőeknek tűnnek, jóllehet nem ilyen a valódi természetük.

• Ezek a gyermekek hihetetlen ajándékok és lehetőségek, viszont zárkózottakká válhatnak, amennyiben nem a megfelelő módon nevelik és fogadják el őket.

• Ezek a gyerekek olyan képességeket mutatnak, mint például extrém empátia, telepátia, jövő érzékelés, telekinézis (a tárgyaknak a szellem erejével történő mozgatása), tisztánlátás és távolbalátás (a térben és időben lévő dolgok szellemi úton történő érzékelése), valamint a szellemek észlelésének a képessége.


Jan Yordy leginkább az általa kifejlesztett „Energia-kapcsolat” nevű terápia műhelyeiről híres, valamint társalapítója az Optimális Nevelési Integrált Központnak, illetve az Indigó gyerekek, avagy az emberi evolúció következő lépcsőfoka című könyv kapcsán vált ismertté.
Share
Emberek. Egy csodálatos faj. Volt Van Lesz?. Engem fiatalkorom óta érdekel az emberiség antropológiája, legfőképp a spirituális kulturális antropológia. Sok cikket fogok írni, amit szeretnék figyelmetekbe ajánlani. Sokat tanulhatunk ettől a civilizációtól!

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Igent mondok az életemre - Istenre
Igent mondok az életemre - Istenre
Igent mondok az életemre... mindezekre esküszöm Istenem!
Aktuális bolygóállások szeptember...
Aktuális bolygóállások szeptember...
Nézzük mit tartogatnak a hétre a csillagállások számunkra.
A Plejádokbeliek ismertető jegyei
A Plejádokbeliek ismertető jegyei
Akik a Plejádokat nevezhetik bolygószintű eredetüknek, együttérzőek, szeretetteljesek és barátságosak. Bennük él egy mély, állandó vágy, hogy mindenki békében és boldogságban éljen. Ha megkérdezel...
A szent mértan tudománya - az Élet...
A szent mértan tudománya - az Élet...
Senki ne ijedjen meg, mert nem matematika vagy fizikaóra lesz! Csak néhány fantasztikus megfigyelés, hogy ne csak nézzük, lássuk is a valóságot, amire az életünk épül!
A tűzjóslás - tűz és mágia
A tűzjóslás - tűz és mágia
A tűz színeiből, alakzataiból, a tűz füstjének milyenségéből ősidők óta mondanak jövendőt az ezotéria avatott tudói. De miként is működik a tűz-mágia? Milyen jelekből milyen következtetéseket lehet...
Az elme és az intuíció
Az elme és az intuíció
A mi életünkben egy paradigmaváltás megy végbe a világunkban, pontosabban a fejünkben. Újfajta gondolkodásmódra nyílik kilátás, melyet az intuíció isteni sugallata irányít!