Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/parkapcsolati_osszeillesek__synasztria

Párkapcsolati összeillések - Synasztria - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

19 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2013. október 21.
Párkapcsolati összeillések - Synasztria
cikk kép A párkapcsolat(unk) életrevalóságunk tekintetében az egyik legizgalmasabb szerveződésünk. Ha benne vagyunk, nem kell, ha nincs akkor meg szeretnénk. Az e témában felhalmozott tudás, tapasztalat származzon az embertől vagy más élőlénytől, ismeret hiányában össze nem hasonlítható „földönkívüli élőlényekkel”. Azonban égi segítséget mégiscsak lehet(ne) kérni!
A „csillagok” küldetése amióta világ a világ, hogy - innen bizonyítottan a legszélesebb formában- az emberek számára nekik legmegfelelőbben biztosítsa a megoldást. Állítom, mert tudom, hogy az ember a legtöbb értékéhez - mint az önismerethez, a társas közösségekhez, a gyógyuláshoz, a hivatáshoz, stb.- való hozzáférését az asztrológiai tapasztalatok adják!

Az emberek előbb önmagukra, majd egymásra találásának „eszköze” az asztrológia (konfigurációk alapján), emberközpontú volt, és az is maradt. A „csillagok” az iránytűk, és nem „Istenek”! Megfigyeléseken alapul, nem szakadt ki a mindennapok valóságából.

A rövid bevezető után a lényeg: a párkapcsolatot egy konkrét horoszkóp segítségével elemzem a 12 jegyet sorra véve. Az elemzésnek többféle változata lehetséges, az egyéni és a kérdő horoszkópból is ki lehet következtetni sok dolgot. E két esetben a társkapcsolatot illetően a VII. Ház a mindenkori alap. Egy gyakorló asztrológus máris össze tudja állítani a kérdező számára kapcsolatának összes jellemzőit, esélyeit, azt is tudatva, jellemében hogyan áll hozzá e dologhoz. Az szóba sem jöhet, hogy milyen véget érhet!

Miért ez a kategorikus kijelentés? Lehetséges, hogy csak én vagyok így ezzel? Tisztességtelennek tartom, hogy a l e h e t s é g e s rosszat kiértékeljem. Már a születésünk a szabad akarat része, és egy kombináció alapján nem vehetem el senkitől a boldogsághoz való jogát! Hogy akkor miről szólok? Majd lentebb meglátják, vagy megkeresésükre egyéni kérdéseikre adott válaszaimból megtudhatják. E kérdésben (párkapcsolati asztrológia) minden asztrológus a saját tudása, erkölcsi felfogása szerint dönt.

Szóltam már róla többféle módszer létezik. Én arról szólok, mi az ami előbbre visz egy kapcsolatban, amit erősíteni kell és érdemes. Ha figyelmesen olvassák az írásomat, a bemutatott felezőpont – képlet megmutatja két ember kapcsolatának lényegét, a kapcsolatra való hajlamokat, de a kifejlesztendő képességeket is.

A két (érdekelt) ember képletét egy bizonyos módszer segítségével – régen fejben bonyolult számítással, jelenben akár a laikusnak is egyszerű eszközökkel – összeállítom, és ezt a FELEZŐPONT-KÉPLETET úgy elemzem, mintha egy „rendes” RADIX (alap) horoszkópot értékelnék. Ebben az esetben, itt már „nincs” a két ember alapképlete, hanem egy új „születik”, és csak én tudom, hogy párkapcsolati elemzést végzek, ahol egy férfi és egy nő "lakozik" a háttérben egy képletbe van "tömörítve".


FELEZŐPONT-KÉPLET ALAPÁLLÁSOK

I. Ház (ascendens)

Első lépés az itt keletkezett (közös) ascendens jelentésének értelmezése.

A két ember kapcsolatában „terítéken” a közös fellépésük, a kapcsolatuk dinamikája, a közös célok keresztülvitelének képessége, és legvégül nem utolsósorban „hatásuk” a saját környezetükre.

2. Ház

Második lépés az itt keletkezett (közös) anyagi dolgok definiálása.

A felező-képlet szerint napvilágra hozom a közös értékek, a közös célok, illetve az anyagi helyzet hogyanját és mikéntjét,a lehetséges közös üzleteket, és ezek élvezetének lehetőségeit..

3. Ház

Harmadik lépés a (közös) szellemi képességek értelmezése.

Terítéken a kommunikációs készség, a lehetséges közös érdeklődés. Nagyon fontos annak ismerete, kölcsönösen milyen kapcsolatot tudnak kialakítani egymás rokonaival, testvéreivel, és majd a közös együttlét során akár a mindenkori szomszédokkal.

IV. Ház

Negyedik lépés a (közös) háziasság értelmezése.

Gyakorló asztrológus ebben az esetben rá tud világítani a felezős-képlet alapján a kapcsolatokra, a gyökerekre, annak érzelmi hátterére, majd mindkettő fél otthonosságára, ill. lakhatási helyzetükre.

5. Ház

Ötödik lépés a (közös) kreativitás értelmezése.

Ennek a szektornak sincs különálló érdekessége, hogy bármiben is különbözne egy un.„rendes” horoszkóptól. Itt csupán két ember egyéni kreativitását (alkotószellem, alkotóerő, alkotóképesség) kell „alárendelni”, figyelembe venni közös játékos önkifejezéseiket, szórakozásaikat, gyermekeikhez való viszonyukat,

6. Ház

Hatodik lépés a (közös) hétköznapok meghatározása lesz.

Ki lehet analizálni a „jelekből”, hogy két ember miként éli meg együtt a hétköznapokat,megbízhatóan teljesítik-e mindennapi kötelezettségeiket, értelmes célt szolgálnak-e a felelősségvállalásaik, a hétköznapok szervezésében mennyire van jelen a jó megfigyelőképességük.

VII. Ház

Hetedik lépés a (közös) házasság meghatározása.

Itt minden esetben az adás és elfogadás képességéről, egymás kiegészítéséről, az egymás iránti elkötelezettségről, a közeledés hogyanjáról és mikéntjéről szólnak a szavak..

8. Ház

Nyolcadik lépés a (közös) tabuk definiálása.

Nekünk, embereknek – már két ember esetében is – vannak közös titkaink. Ide tartoznak közös anyagi javaink, a szexuális szokásaink, szenvedélyünk miként-hogyanja, nyilvánosságra nem tartozó válságaink, tabuk, és vonzerőnk.

9. Ház

Kilencedik lépés a (közös) morális értékek meghatározása.

Valójában itt a közös (magasabb) intellektualitásunk, közös meggyőződéseink, morális értékekeink, és mindezeknek növekedése és kiterjedése az elemzés alapja. A szerzett rokonok hogyan alakítják közös jövőképünket, lehetnek-e nekünk együtt külhoni utazásaink, de kikövetkeztethető gyermekeink otthoni komfortérzete is.

X. Ház

Tízedik lépés a (közös) elismerés meghatározása lesz.

A X. Ház az, amikor a magunk teremtette tehetségünkkel eljutunk a zenitre. Itt és most két emberként ugyan, de ugyanezt tesszük a közös cél érdekében. Nem csak a cél, hanem a kivitelezés is közös, a társadalmi helyzetünknek köszönhetően közös elismerést „söprünk be”mondhatjuk úgy is, élvezzük szakmai együttműködésünk gyümölcsét.

11. Ház

Tizenegyedik lépés a (közös) támogatóik kielemzése.

Az egyénihez hasonlóan elemzem a közös képletet. Ez a gerezd egy lehetséges társaságunkról, a baráti körünkről szól, valamint közös érdeklődésünk, hobbink mikéntjeiről,valamint a közös reményeink,vágyaink, terveink kalákában történő megvalósulásáról.

12. Ház

Tizenkettedik lépés a (közös) kiaknázatlan lehetőségek összegzése.

Ha felismerjük a végére, hogy amit titoknak hittünk, az már nem is titok, csupán seregnyi félreértés, ami visszafogja az energiákat, akkor jobb hallgatni? Kimondatlan problémáinkra tátogva felelünk-e, vagy tátva marad a szánk? Kapcsolataink gyenge pontjai eltemetve, és ez lenne a feltámadás? Nem, egyik sem, a horoszkóp a kiaknázatlan lehetőségek tárháza, vagy mi is?!

Tudom, hogy mindenkit elsősorban csak és kizárólag a saját párkapcsolata érdekel, és ez így természetes, mert így egészséges. Ebben a formában, minden idelátogató számára világos, hogy itt és most lehetetlen vállalkozás lenne.

A példaképlet alapján, és a hírességekből merítve mindenki „el fog tudni kapni” majd legalább egy kulcsszót, ami a javára fog szolgálni. Ha ön a saját jelenlegi vagy lehetséges párkapcsolatában valami megbízhatóan jót vagy jobbat akar, bizalommal forduljon hozzám az elérhetőségeimen. Aki rendelkezik saját horoszkóppal az máris hozzájuthat némi felismeréshez. Igaz, az csak az igazság fele lesz, vagy annyi se, de meg kell próbálni…
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...