Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/kozmikus_valentin_nap_2014

Kozmikus Valentin nap 2014 - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

25 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2014. február 14.
Kozmikus Valentin nap 2014
cikk kép A szerelem bolygója a Vénusz retrográd mozgásban van januárban, mely hatására tapasztalhattuk, a nem kielégítő kapcsolatokat, keresztezett érzelmeket, késéseket....
Minden retrográd időszak a múltunkhoz kapcsolódik, egyes nézetek szerint, előző életbeli karmikus (Vénusz esetében szerelmi, pénzügyi) események kiváltódásának időszaka, illetve az a terület blokkolódik, ahol a Vénuszunk áll a horoszkópunkban. Az egyik leggyakoribb tapasztalat, hogy múltbeli kapcsolatok frissülnek fel, régi szerelmek alakulnak újra, és ide tartozik még a „felmelegített leves” esete is.
Lelkünk egy darabkáját visszakaphatjuk, amit korábban elveszettnek hittünk, alkalmunk lehet a korábban fel nem dolgozott fájdalmas eseményekkel mélyen szembenézni,- persze nem fájdalommentesen. Kenyértörést halaszd későbbre.

Vénusz hozzávetőlegesen másfél évente van retrográd mozgásban, átlagosan 6 héten keresztül.
A retrográd időszak általában a lélek időszaka, a direkt (egyenes) időszak a fizikai és a szellemi vagy tudati szint.

Minden karmikus változásnak 3 szinten: test-szellem-lélek szinten kell végbemennie, ahhoz, hogy ténylegesen érezzük a változást, a megoldást. A bolygók 3-as irányváltásai testesítik meg ezt a 3-as egységet.

Örömmel jelentem, hogy a Vénusz már véget vetett a hátrálásnak, ezáltal a február már egy sokkal jobb hónap, főként a szerelem területén.
Február hozza a második esélyt a fejlesztések és haladás tekintetében. Most van itt az ideje, kibontakozzon egy varázslatos szerelem. Valentin nap most egy különösen erős energiájú nap, hatását az Oroszlán Teliholdnak köszönhetjük.
Az Oroszlán a szenvedélyességet, a szerelmet, luxust részesíti előnyben, ez alól nem maradhatunk ki mi sem!
Igaz, hogy a komoly Szaturnusz hatása alatt vagyunk, ami azt jelenti, hogy légy reális. Ebben az időszakban gondolj, és vizualizáld magadban a luxust, vagy bármit mely a szerelemmel és anyagiakkal kapcsolatos, de csak a pozitív dolgokra!
A Szaturnusz hatása megnyilvánulhat kétféleképpen. Ha egy kellemes romantikus helyzetet akarunk látni, akkor megkapjuk a választ, miért nem működik ez pillanatnyilag, és utat, lehetőséget kapsz a változásra. Felismered, hogy lesz a számodra a lehető legjobb.
Ha szilárd partneri kapcsolatod van, úgy érzékelhető lesz az életed végéig szóló szerelem. A hétvége nagyszerű lesz, hogy megvitassátok a jövőbeli elképzeléseteket.

A szerelmesek napján még a bolygók is a szerelmeseket segítik: a szerelem két fontos bolygója, a Hold és a Vénusz olyan kedvező kapcsolatba kerül egymással, ami előhozza a mély érzelmek iránti szükségletet és a gyengédséget. Ez pedig azt jelenti, hogy akinek van párja, az nagy szerelemben és harmóniában tölti ezt a napot, aki pedig szingli, az jó eséllyel párra lel. Ez a két bolygó ragaszkodást, ölelést és melegséget hoz Valentin-napra! Szerencsénkre idén a szerelmesek napján rendkívüli kapcsolat lesz a Vénusz és a Hold között. És ha ez még nem lenne elég, a Nap (a maszkulin energiák bolygója) és a Hold (a feminin energiák bolygója) szintén varázslatos szögben állnak, ami lehetővé teszi, hogy a gyengéd érzelmek könnyen és szabadon érvényesülhessenek.

Nézzük mit tartogat a zodiákus összes jegyének a pénteki Valentin nap:


KOS

Dögös vagy, és tudod is magadról! Viselj vöröset ezen a napon, hiszen ezzel még nyilvánvalóbbá teszed, hogy milyen szenvedélyes ember vagy. Ezen a napon egyébként sem lesz nehéz felhívni magadra a figyelmet, hiszen a Hold a te jegyedben van Valentin-napon, ami különleges kisugárzással ajándékoz meg, ami régen nem tapasztalt harmóniát hoz a lelkedbe. Nem vagy egyszerű eset, hiszen szabadságra és függetlenségre van szükséged, és nem bírod, ha megfojtanak egy kapcsolatban, ám komoly esélyed van arra, hogy megismerkedj valakivel, elfogadja ezeket az igényeidet. Könnyen lehet, hogy már ismered is, ugyanis most nagy esély van arra, hogy szerelem szövődik közted és egy barátod között. Ha pedig kapcsolatban élsz, lehetőséged lesz, olyan helyzetet teremteni, ami mindkettőtöknek am lehető legjobb.


BIKA

A szerelem és a tisztelet kéz a kézben jár, és ezekben a napokban igazán büszke vagy arra, hogy melletted van a párod és a magadénak tudhatod. Megelégedéssel tölt el, hogy sokan irigyen tekintenek rád a partnered miatt. Ha vannak olyan érzések, amiket magadban tartottál, eljött az idő, hogy bátran feltárd őket az előtt, aki fontos neked. Ha jársz valakivel, könnyen lehet, hogy a kapcsolatotok új szintre lép – még az is lehet, hogy eljegyzésre vagy házasságra kerül sor.


IKREK

Az idei Valentin-nap nagy kaland lesz számodra! A Hold csodálatosan kapcsolódik a Vénuszhoz és a Naphoz, ami új szerelemet jelent. Valaki a környezetedben nagyon különbözik a többiektől, és ezzel felkelti a figyelmed. Ha több nem is, egy romantikus vacsora biztosan lesz belőle valamilyen egzotikus fogással. Mivel Jupiter a te jegyedben van, határtalannak érzed a képességed, hogy lelkesen és optimistán kapcsolatba lépj másokkal. Egy kapcsolat – új vagy régi – különösen felpezsdít szellemileg és nagy örömmel tölt el. Jól is van ez így, hiszen az agyad a legfontosabb erogén zónád.


RÁK

Akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz, az idei Valentin-nap páratlan romantikus lehetőségeket tartogat. Ha egyedülálló vagy, tervezhetsz utazást, spirituális elvonulást vagy részt vehetsz egy tréningen, ám ne lepődj meg, ha ott megismerkedsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád érzelmileg. A Mars és Szaturnusz közötti csodálatos kapcsolatnak köszönhetően igen valószínű, hogy megismerkedsz valakivel, akivel megélheted a szerelem mélyebb rétegeit. Ha pedig kapcsolatban élsz, lehetőséget kapsz, hogy mélyebb intim kapcsolatot kovácsolj a pároddal, ám most inkább a szerelem fizikai kifejeződését fogod igényelni.


OROSZLÁN

Nagyon fontos ezen a Valentin-napon, hogy az érzelmi szabadságot és az egészséges határvonalakat fenntartsd egy kapcsolatban. Szerencséd van, mert könnyű lesz pontosan kifejezni, hogy mit is igényelsz a szerelemben, ugyanis a Hold megöleli a Napot és a Vénuszt, és ez a hű, odaadó kapcsolatoknak kedvez. Nagyon harmonikusnak érzed a kapcsolatod, és partnereddel egyetértésben szokatlan, a hagyományostól eltérő elemeket visztek a kapcsolatotokba, amik megerősítik a köztetek lévő köteléket. Ne aggódj amiatt, hogy mit gondol rólatok a világ; ti nem a szokványos utat követitek, de legalább a saját utatokat járjátok. Ragaszkodjatok ehhez!


SZŰZ

Az átalakító Plútó lassan érezteti hatását a te életedben is és elhozza az igaz szerelmet. A romantikus élmény nagy valószínűséggel gyorsan komollyá válik és teljesen a hatása alá kerülsz – pozitív vagy negatív értelemben. Szerencsére az idei Valentin-napon látványos bolygóállások vannak, amik támogatják a szerelmet, és olyan úton tartják, ami megelégedést jelent számodra. Mars most segít neked tartós kapcsolatot kialakítani, ráadásul nagyon kedvező kapcsolatban van Plútóval, és ez lendületet ad neked ahhoz, hogy igazán közel kerülj valakihez, ha pedig kapcsolatban élsz, még közelebb kerülj a párodhoz. Ez a hatás épp Valentin-napon lesz a legerősebb, így azt fogod érezni, hogy abszolút a szíved vezet. Ez pedig azt jelenti, hogy amikor találkozol a szerelemmel, mindent egy lapra teszel fel, és jó eséllyel nyerni is fogsz.


MÉRLEG

Te hivatalosan is megnyerted a szerelmi jackpotot az idei Valentin-napon. A Hold, a Vénusz és a Nap közötti hihetetlen kapcsolat hozzásegít az igaz szerelemhez, ha pedig már megtaláltad, ez az állás támogatja a kapcsolatodat. Minden esélyed megvan tehát a romantikára, és lehetőséget kapsz, hogy mély és tartós érzelmi kapcsolatot alakíts ki. Jelentkezőkből nem lesz hiány, Vénusz azonban segít neked, hogy a legjobbat válaszd. Az a csavar az egészben, hogy aki végül elnyeri a szíved, először a barátod lesz.


SKORPIÓ

A szexi Mars szerelmet és gyönyört ad neked Valentin-napon. Rendkívüli tehetséget ad ugyanis neked, hogy elcsábítsd vágyad tárgyát és élvezd a szerelmi játszadozást valakivel, aki igazán különleges számodra. A szerelmesek napján a gyönyör hajszolása lesz a legfontosabb a számodra, de mivel Mars a lelki társát kereső Halak jegyében tartózkodik, nem egy egyszerű egyéjszakás kalandot keresel. Ezúttal egy igazi mesebeli szerelemre vágysz! Szerencsés vagy, Mars most segíteni fog ebben, elhárítja az akadályokat, ugyanis számodra tökéletes fényszögben van Szaturnusszal. Ez a hatás Valentin-nap után két nappal lesz a legerősebb, ezért nem biztos, hogy most érzed ennek az állásnak a hatását, de az biztos, hogy a közeljövőben minden esélyed meglesz egy mély, romantikus kapcsolat kialakítására.


NYILAS

Ezen a Valentin-napon erősebben érzed, mint valaha, hogy szükséged van a szerelemre. Úgy érzed, mindent elsöprő érzésre van szükséged. Nos, van egy jó hírünk: a csillagok is ezt akarják. A Hold igaz szerelemhez segít, ráadásul nagyszerű kapcsolatban van a Nappal és Vénusszal, és ez a konstelláció erősíti amúgy sem gyenge kommunikációs képességeid. Remekül ki tudod fejezni az érzéseidet annak, akibe szerelmes vagy, sőt ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy szerelmes levelet írj, és feltárd a kedvesed vagy a leendő kevesed előtt, hogy mit érzel. Tedd meg bátran, hiszen a válasz szerelmi vallomás lesz.


BAK

Plútónak köszönhetően mélyen vagy személyes átalakulásodban. amikor ez eléri a kapcsolatokat is, valószínűleg eldobod a régi, elhasznált mintákat, és olyan párkapcsolatra törekszel, ami lehetővé teszi a személyes fejlődésed. Épp most tanulod, hogy a kontroll nem tartozik az egészséges párkapcsolat összetevői közé, így ebben a helyzetben érthető, hogy az ábrándozás nem a legfőbb célod Valentin-napon. Most inkább másoknak fogsz segíteni, ugyanis lehetőséged lesz, hogy kifejezd a gondolataid a szerelemmel kapcsolatban, és meglátásaid sokat fognak segíteni valakinek.


VÍZÖNTŐ

A Nap és a Vénusz segít neked, hogy Valentin-napon a vonzerőd az egekig szökjön, ezért a kedvesed a csillagokat is lehozza neked, és bármilyen őrültségre is vágysz, támogat benne. Valentinod valószínűleg szerelmes levelet vagy verset ír neked, és számíthatsz egy olyan beszélgetésre is a pároddal, ami igencsak megdobogtatja a szíved.


HALAK

Ha viszonzatlan szerelemtől szenvedsz, és úgy érzed, hogy emiatt katasztrofális lesz a Valentin-napod, ne aggódj, olyan feladatokat fogsz kapni, amik elterelik a figyelmed erről az érzésről. Nagy valószínűséggel valami nemes ügynek szenteled az idődet ezen a napon és segítesz valakinek, akinek nagy szüksége van rád, mert igazán egyedül érzi magát. Ha párkapcsolatban élsz, most kevésbé vágysz romantikus programra, inkább beszélgetnél vagy valami érdekes programot szerveznél.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...