Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/karmikus_sorsfeladatunk_az_asztrologia_szerint

Karmikus sorsfeladatunk az Asztrológia szerint - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

3 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Remete, Nap
2014. február 15.
Karmikus sorsfeladatunk az Asztrológia szerint
cikk kép A lélekvándorlás /reinkarnáció/ tana több ezer éves. Elmélete szerint a lélek a halál pillanatában elhagyja a testet, és egy idő után újra testet ölt. Különböző inkarnációink szorosan összefüggnek egymással, jelenlegi sorsunk előző életeink függvénye. Amit a "múltban" elmulasztottunk, jóvátehetjük a jelenben. Jelen életbeli hiányosságaink következő életünk feladataivá válnak. Mindegyik inkarnációnak konkrét célja van, ezt a misztika "karmá"-nak nevezi.
Az újjászületés és sorsválasztás a lélek szabad akaratából történik attól függően, hogy milyen feladatokra van még szüksége. A lélekvándorlás végső célja a tökéletes tisztaság állapota. Ezáltal minden inkarnáció a lelki fejlődés egy állomása. Amikor elhagyjuk testünket és visszatérünk a köztes létbe, vezetőink, mestereink és felettes énünk segítségével kielemezzük a megtett utat, majd elkészítjük újabb életünk tervét, ahol az előző életünkben elkövetett hibákat jóvátehetjük.

Ez a karma törvénye: szembenézni azzal, amit tettünk és vállalni a következményeket. Magyar közmondások ezt így fogalmazzák meg: "Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát." "Ki mint vet úgy arat." Az inkarnációk sorozatának végső célja, hogy a lélek elérje a tökéletességet. Az út végén a megtisztult, tökéletesség állapotába eljutott lélek nem születik meg újra, ezt az állapotot a buddhizmus nirvánának nevezi.

Nem véletlen, hogy mikor hová születünk, mindez karmánktól, vagyis életfeladatunktól függ. Újraszületés előtt a lélek önmaga bírálja el, hogy fejlődésében hol tart, milyen földi tapasztalatra van még szüksége. A nehéz sors is szabadon választott, különleges lehetősége a lelki fejlődésnek. Életünk filmjét tehát mi írjuk, mi választjuk a szereplőket is. Egy karmikus kapcsolatban gyakran szerepet cserél tettes és áldozat, szülő és gyermek, férj és feleség, hogy megtapasztalhassák a másik oldalt is, és ezáltal helyreálljon a harmónia a két lélek között. A szenvedés, a nehéz sors is szabadon választott, különleges lehetősége a lelki fejlődésnek, minden esetben pozitív eredményekhez vezet. Sok esetben a bűntudat motivál minket amikor szenvedést, megaláztatást, sorscsapásokat írunk be életfilmünkbe. Nem tudunk magunknak megbocsátani, vezekelni akarunk. Lehet, hogy ugyanaz a helyszín, ugyanaz az esemény többször is megismétlődik, addig, amíg meg nem tanuljuk a leckét, meg nem tanulunk megbocsátani önmagunknak és másoknak, meg nem tanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat és tudatosan felvállalni életfeladatunkat.

Egy magasabb szintű inkarnációban az ember már tudatosan keresi a karmáját.

Ehhez segítséget nyújthat például a tarot, a I-Ching, a karma asztrológia. Különböző meditációs technikák szintén a segítségünkre lehetnek az ismétlődő karmikus minták tudatosításában, és feloldásában.

Mit kell megtanulnom ebben az életemben?

Milyen tapasztalatokat hoztam előző életemből?

Elmúlt életeink tapasztalatait meg kell őriznünk és ezekhez újakat kell tanulnunk. Így változik és fejlődik személyiségünk. Személyes horoszkópunkban a felszálló holdcsomópont jelzi karmikus sorsfeladatunkat. Jegyhelyzete megmutatja, hogy milyen tulajdonságokat kell ebben az inkarnációban elsajátítanunk /általában nem azonos a születési jeggyel/, házhelyzete pedig megmutatja, hogy hol várnak ránk ezek a feladatok. A leszálló holdcsomópont a már teljesített, megtanult karmát jelzi, mindazt a tudást, amit már előző inkarnációinkban összegyűjtöttünk.

A születési időpontod alapján nézd meg az Asztrológiai Elemzés c. menüpontban, hogy melyik jegybe esik a felszálló és a leszálló holdcsomópontod!
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

A Lélek harmóniája
A Lélek harmóniája
Bementem a város központjába, hogy néhány kisebb ügyet elintézzek. Ahogy egy park mellett haladtam el, váratlanul éreztem egy enyhe inspirációt arra, hogy üljek le ott egy padra.
Árnyékoldalunk, árnyékrészünk... Vajon...
Árnyékoldalunk, árnyékrészünk... Vajon...
Egyrészt énünknek minden olyan része, aspektusa, amelyet ismerünk, de elutasítunk, nem szeretjük, nem fogadunk el. Másrészt minden olyan része, amelyet nem is ismerünk, sötét, félelmetes, nem...
Aktuális bolygóhatások 2014.09.08. -...
Aktuális bolygóhatások 2014.09.08. -...
Vajon mit tartogatnak erre a hétre a csillagok számunkra? Milyen hatást gyakorolnak ránk? Emelkedettebb szellemi tevékenység, hajlamosak lehetünk a szétszórtságra, szexualitásunk is...
Az önismeret életünk legfontosabb...
Az önismeret életünk legfontosabb...
„Gnóthi szeauton!”, azaz „Ismerd meg önmagad!” áll a delphoi jósda bejárata felett. Ismerd meg önmagad, változtass magadon, és így tudod a jövődet, a sorsodat és az életedet is irányítani,...
Igent mondok az életemre - Istenre
Igent mondok az életemre - Istenre
Igent mondok az életemre... mindezekre esküszöm Istenem!
Aktuális bolygóállások szeptember...
Aktuális bolygóállások szeptember...
Nézzük mit tartogatnak a hétre a csillagállások számunkra.