Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/isten_hozta_a_sarkany_eveben

Isten hozta a Sárkány évében! - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

27 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2012. március 22.
Isten hozta a Sárkány évében!
cikk kép A csupa élet, izgalmas Sárkány vezeti a karneváli meneteket. A tömeg éljenzése és üdvrivalgása közepette halad előre, ide-oda billegve. Merész és hivalkodó; 2012-ben csak kevesen tudják kivonni magukat a hatása alól. Nem közönséges év lesz ez, nem akármilyen időket élünk majd!
A Sárkány éve mindig igen mozgalmas, és alkalmas a jelentős újrakezdésekre. Ahogy a kínai közmondás is mondja: „Jobb megtenni, mint kihagyni."

Ami a közelmúlt gazdasági nehézségeit illeti, ebben az évben számos kormány és szervezet igyekszik elősegíteni a fellendülést, befektetésekre és az ipar fejlesztésére ösztönözni. Fontos kezdeményezésekre kerül sor, amelyek ezt a folyamatot támogatják, és sok országban alkalmaznak munkahelyteremtő intézkedéseket, ahogy az oktatás és a szakképzés is kiemelt támogatásban részesül. A Sárkány éve a haladásnak kedvez, mindamellett élni kell tudni a lehetőségekkel, amikor felmerülnek. Ebben a gyors ütemű évben nem lesz idő a halogatásra.

Sok országban tartanak majd választásokat, s nem egy választási kampányban fontos szerepet játszik a gazdasági program. Az Egyesült Államok politikai életében például - az év nagy részében - a várakozás dominál. Sok lesz a vita, a meglepetés és a dráma. Az itteni választások, csakúgy, mint a 2012-ben megrendezett összes többi, változásra és törekvő új kezdeményezésekre ösztönöznek.
Fontos kérdés lesz továbbá a nemzeti öntudat, de sokakat foglalkoztat majd nemzetük helye a nagyvilágban. Némelyik államban országos kezdeményezések indulnak különböző kérdésekben, s megnő a kisebbségek és a kisebb pártok befolyása. így jutott szóhoz a lengyel Szolidaritás mozgalom is az 1988-as Sárkány-évben, ezek a sztrájkok sorsdöntő változásokhoz vezettek Kelet-Európában. Bizonyos szerveződések hangjai jövőre szintén felerősödnek.

A kezdeményezéseken és befektetéseken túl sok más területen is fontos változásokra kerül sor. Nagy léptékű programok indulnak be például az építőiparban és az infrastruktúra fejlesztésében, s izgalmas fejlemények várhatók a tudományban és az orvoslásban is. Egyébként a penicillint is a Sárkány évében fedezték fel.

2012-ben a Naprendszer is többet elárul majd titkaiból. A legutóbbi Sárkány-évben két új bolygót is felfedeztek, ezúttal is izgalmas új felismerésekre számíthatunk tehát. Fontos éve lesz ez a csillagászoknak.

Számottevő fejlődés várható a közlekedésben, kivált a nagy sebességű és a környezetbarát közlekedési eszközök területén. A zöld technológia fontos szerepet játszik ebben az évben. A 2012-es dél-koreai Expo újszerű találmányok bemutatkozási terepe lesz.
A Sárkány évének jellegzetessége, hogy kedvez az önkifejezésnek. A divat világában új stílusok hódítanak majd, míg a zenében a kísérletező kedvű komponisták újfajta hangzatokat gondolnak ki, és új együttesek tesznek szert világhírnévre. Érdekes módon a Sárkány évében aratott világsikert a Beatles, amely már megjelenése előtt több millió példányt adott el egyik lemezéből.
A filmiparban is jelentős sikerek következnek be. Nem csupán látványos kasszasikerek, de olyanok is, amelyek maradandó filmművészeti értékeket közvetítenek.

Az internet továbbra is nagy hatással lesz a tömegekre, s izgalmas új honlapok és fejlemények állnak majd az otthoni szórakoztatás szolgálatában. Mint máskor is a Sárkány évében, bizonyos eszmék gyökeret vernek és felerősödnek. A Cupp - amely mára nélkülözhetetlen információforrássá lett - szintén a Sárkány évében indul útjára.

Kétségtelenül pezsgő, felvillanyozó, érdekfeszítő év vár ránk. Különösen igaz ez a Londonban megrendezésre kerülő nyári olimpiára. A világ lélegzetvisszafojtva figyeli az olimpikonok sikereit, s több látványos teljesítmény is akad majd közöttük. Ez az általános izgalom egy időre jó közérzetet teremt, és feledteti a hétköznapok gondjait.

A brit királyi család mindig is lekötötte alattvalói figyelmét, akik e téren eseménydús évre számíthatnak. Erzsébet királynő 1952-ben, hatvan éve lépett trónra. Ez az év is tele lesz színpompás felvonulásokkal és ünnepségekkel, ugyanakkor néhány meglepetéssel is.
A Sárkány éve pozitív energiát áraszt magából, azonban nem nélkülözi a sorscsapásokat sem. Ezt az évet sem ússzuk meg természeti katasztrófák nélkül, talán már a legelején hírt adnak magukról. Nem csupán földrengésekre és vulkánkitörésekre számíthatunk a világ különböző pontjain, de bizonyos tájakon az időjárás szeszélye is gonosz tréfát űz az emberiséggel. A katasztrófák idején ugyanakkor számos nemzet csatasorba áll, és segítséget nyújt. Csodálatos gesztusoknak leszünk tanúi. Ilyen volt a Harcban az idővel jótékonysági megmozdulás az előző Sárkány évében, amely a gyermekbetegségek ellen küzdött, és amelyben 50 millióan vettek részt.
Mint a karneválok vezére, a Sárkány indítja útjára az eseményeket, és sokan gondolják majd úgy, hogy itt az idő a tettek mezejére lépni.

A kínaiak szerencsésnek tekintik a Sárkány évét, amikor érdemes házasságot kötni, családot alapítani vagy üzleti vállalkozásba fogni. Bármiféle tervet melengetnek, ideje, hogy előrelépjenek vele.

Noha bizonyos jegyek jobban boldogulnak majd 2012-ben, a Sárkány éve mindannyiunk számára új lehetőségeket tartogat. Aknázzák hát ki a lehető legjobban ezt a 12 hónapot, mivel tetteiknek meglesz a foganatja.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...