Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/aktualis_bolygohatasok_2013_julius_22_augusztus_25ig

Aktuális bolygóhatások 2013. július 22 - augusztus 25-ig - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

30 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2013. július 31.
Aktuális bolygóhatások 2013. július 22 - augusztus 25-ig
cikk kép Mire számíthatsz a bolygóállások fényében? Nézd meg mit ígérnek a bolygók erre az időszakra.
MARS-JUPITER
Mars Jupiter együttállás: Július 22-én egzakt. Szerencsések lehetünk, és ez hozzásegít, hogy könnyebben elérhetjük céljainkat, vágyainkat, de ilyenkor kitalálhatunk olyan nagyszabású, túlzó terveket is, amiket nem tudunk megvalósítani.


VÉNUSZ -SZŰZ
Július 22-én délután a Vénusz belép a Szűzbe, a Nap pedig az Oroszlánba. Szűz Vénusz: A Vénusz a Szűzben nem érzi jól magát, esésben van. Itt a Merkúr, azaz a józanész, a racionalitás uralkodik a Vénusz, azaz az érzelmek fölött. Az érzelmek sokkal visszafogottabbak lesznek ebben az időszakban. Gátlásosabbak, aggodalmaskodóbbak lehetünk. A Szűz Vénusz idején a szépség háttérbe kerül, egy Szűz Vénuszt nem annyira a szépségéért, inkább az eszéért kell szeretni.


OROSZLÁN-NAP
Oroszlán Nap: A Nap uralkodik az Oroszlánban, itt tud leginkább megnyilvánulni, kibontakozni. Határozottabbak, nyitottabbak, optimistábbak vagyunk ebben az időszakban. Az Oroszlán egy központi figura, igényli, hogy elismerjék, csodálják. Jó szívű, nagyon kreatív, egy örök gyerek.


VÉNUSZ-NEPTUNUSZ
Vénusz Neptun oppozíció: Július 26-án egzakt. Elbizonytalanodhatunk, érzelmi életünk zavarossá, kaotikussá válhat. A Neptun a csalódást, becsapást, hazugságot is szimbolizálja az életünkben.


VÉNUSZ-SZATURNUSZ
Vénusz Szaturnusz szextil: Július 26-án egzakt. Érzelmeink megszilárdulnak, stabilizálódnak. Kitartást, hűséget, összeszedett érzelmeket szimbolizál ez a fényszög.


MARS-PLÚTÓ
Mars Plútó oppozíció: Július 28-án egzakt. Szélsőséges, erőszakos, agresszív megnyilvánulásaink lehetnek, vagy ilyet tapasztalhatunk másoktól.


NAP-SZATURNUSZ
Nap Szaturnusz kvadrát: Július 28-án egzakt. Komorabb, depressziósabb hangulatunk lehet. Befelé fordulóbbak, visszahúzódóbbak, zárkózottabbak, pesszimistábbak lehetünk egy ilyen konstellációnál.


VÉNUSZ-JUPITER
Vénusz Jupiter szextil: Július 28-án egzakt. Érzelmeink kiegyensúlyozottabbá válnak. Fogékonyabbá válhatunk a művészetek, a harmónia, a szépség, a filozófia iránt. Szeretetteljes, nyugodt, békés, szerencsés időszak az, amikor ez a két bolygó harmonikusan találkozik egymással.


VÉNUSZ-PLÚTÓ
Vénusz Plútó trigon: Július 30-án egzakt. Egy felfokozott érzelmi állapotot jelez ez a fényszög. Nagyon szenvedélyesek lehetünk ezekben a napokban, amikor ez a két bolygó kapcsolatba kerül egymással. Szexualitásunk is fokozódhat.


MARS-URÁNUSZ
Mars Uránusz kvadrát: Augusztus 1-én egzakt. Lehetnek váratlan, erőszakos, indulatos, agresszív kitöréseink. Túlhajszoltak, nyugtalanok, vakmerőek lehetünk. Lehet, hogy nem tudjuk kordába tartani az indulatainkat, agressziónkat.


VÉNUSZ-MARS
Vénusz Mars szextil: Augusztus 2-án egzakt. Érzelmeink, akaratunk, vágyaink harmonikusan találkoznak egymással. Kedvező ez a fényszög kapcsolat a társunkkal harmonikus, romantikus szexuális együttlétekre.


NAP-URÁNUSZ
Nap Uránusz trigon: Augusztus 4-én egzakt. Tele lehetünk kreatív ötletekkel, a függetlenségigényünk, szabadságvágyunk felerősödhet. Jobban érdeklődhetünk az asztrológia, az ezoterika iránt.


JUPITER-PLÚTÓ
Jupiter Plútó oppozíció: Augusztus 8-án egzakt. Fokozottabban tartsuk be a törvényeket, szabályokat. Kerüljük a szélsőséges, agresszív, durva helyzeteket. Igazságtalan, szélsőséges, törvénytelen helyzetekkel is találkozhatunk.


MERKÚR-OROSZLÁN
Augusztus 8-án délután a Merkúr belép az Oroszlánba. Az Oroszlán Merkúr időszakában kreatívabbá válhatunk. Kevésbé álmodozunk, kevésbé tudják az érzelmek befolyásolni a gondolatainkat, kommunikációnkat, mint ahogy a Rákban. Kommunikációnk energikusabb, meggyőzőbb, rámenősebb, mint az álmodozó Rák Merkúré.


MARKÚR-SZATURNUSZ
Merkúr Szaturnusz kvadrát: Augusztus 11-én egzakt. Akadályok, nehézségek lehetnek a közlekedésben, a kommunikációban, az ügyintézésben, a gondolkodásban, az információáramlásban. Hajlamosak lehetünk a negatív gondolatokra, depresszióra.


MERKÚR-URÁNUSZ
Merkúr Uránusz trigon: Augusztus 15-én egzakt. Felerősödhet az intuíciónk, ezoterikus érdeklődésünk. Kreatívabbak lehetünk. Váratlan, hirtelen jó ötleteink támadhatnak.


VÉNUSZ-MÉRLEG
Augusztus 16-án délután a Vénusz belép a Mérlegbe. A Vénusz a Mérlegben uralkodik, itt ki tud bontakozni, nem úgy, mint az előző Szűz jegyben. Érzelmeink felszabadulnak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak, nyitottabbak leszünk. Művészi hajlamaink előtérbe kerülhetnek.


JUPITER-URÁNUSZ
Jupiter Uránusz kvadrát: Augusztus 21-én egzakt. Váratlan, feszült, kellemetlen, igazságtalan, törvénytelen helyzetekkel találkozhatunk.


SZŰZ-NAP
Augusztus 23-án éjjel a Nap belép a Szűzbe. A tüzes, temperamentumos Oroszlán után egy visszafogottabb időszak következik. A Szűz egy racionális, földies jegy. Precíz, alapos, nagyon vigyáz a rendre, tisztaságra, az egészségére. A kényelmes Oroszlán után a Szűznek egy perc nyugta nincs. Nagyon szorgalmas, "munkamániás" is lehet. Nagyon kritikus másokkal, és magával szemben is. Intellektuális jegy, nála nem az érzelmek dominálnak, hanem a józanész.


MERKÚR-SZŰZ
Augusztus 24-én éjjel a Merkúr belép a Szűzbe. Itt uralkodik, nagyon erős, ha nem támadják bolygók, akkor az analógiái teljes egészében meg tudnak nyilvánulni. Racionális, alapos, precíz, pontos, de nagyon kritikus. Szerény, alkalmazkodó, szolgálatkész, szorgalmas.


ÉNUSZ-PLÚTÓ
Vénusz Plútó kvadrát: Augusztus 24-én egzakt. Érzékenyebbek, nyugtalanabbak, sértődékenyebbek lehetünk. Szélsőséges, túlzó, heves érzelmi reakcióink lehetnek. Akár pokoli érzelmeket is tapasztalhatunk.


NAP-MERKÚR
Nap Merkúr együttállás: Augusztus 24-én egzakt. Jó lehet a kommunikációs készségünk, ragyogó gondolataink lehetnek. Információéhségünk, tanulási kedvünk, mozgásigényünk fokozódhat. Olyan helyzetekkel is találkozhatunk, ahol még szavunk is eláll.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...