Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/aktualis_49_heti_horoszkop_mindenkinek

Aktuális 49. heti horoszkóp -mindenkinek - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

0 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Mágus
2013. december 4.
Aktuális 49. heti horoszkóp -mindenkinek
cikk kép Tekintsd meg, mit jósolnak a csillagok nektek erre a hétre. Milyen jegyben születtél?
Kos

Hosszú ideig kellett kozmikus támogatás nélkül kijönnöd. Az utolsó hét óta már számíthatsz a Napra, ami már sokkal jobb érzést jelent a számodra. Ezen a héten csütörtökön Merkúr optimális helyzetet vesz fel és szombat este Mars is követi példáját. Most már kozmikus barátok vesznek körül. Kedden az Újhold energia mélypontot jelent. Ezután minden nap egyre jobb lesz.


Bika

A Nap a nyilas jegyében 8. Napházadat aktiválja, és a hét folyamán még Merkúr csatlakozik hozzá. Ez biztosan annak a jele, hogy most kell kiállnod azért, ami a számodra fontos. Ez vajon a hivatásod? Családod? Barátaid? Állítsd be magad belülről erre, egész erődet, még több: egész valódat bocsásd ennek az ügynek a rendelkezésére. A mindennapi rutin egész héten jól megy. A különleges dolgok számára a kedd a legalkalmasabb.


Ikrek

Ikrek lévén alapvetően kedvedet leled abban, ha színes és változatos az életed. Így ezen a héten nem lesz okod panaszra. A hét első felében Újhold lesz, ami a te jegyeddel szembenálló Nyilas jegyében jön el, és garantáltan izgalmakról gondoskodik. A másodikban Merkúr, a Nap és Mars gondoskodnak sok meglepetésről. Ha Neptunuszt ügyesen el tudod kerülni, akkor péntek és szombat lehetnek a hét legszebb napjai.


Rák

Nyugtalan lesz ez a hét, ami azonban tele lesz érzelemmel. Problémáid vannak azzal, hogy a mindennapok tárgyilagos és józan dolgaira beállítsd magad, és ezáltal olykor szétszórtnak tűnsz. Hamar elfelejted egyik másik apróságot is. Próbálj meg a lehetőséghez képest fegyelmezettnek maradni. Ne vállalj túl sokat erre a hétre. Inkább fordíts több időt a szerelemre!


Oroszlán

A Nap az utolsó hét óta támogató trigon fényszögben áll a te jegyedhez. Csütörtökön Merkúr követi, és szövetségre lép a Nappal. Szombaton este aztán Mars vesz fel erős pozíciót, így teljes optimizmussal tekinthetsz ez elé a hét elé. Legjobb napod a csütörtök lesz. Ha azonban még ezelőtt el kell intézned valami fontos dolgot, akkor válaszd erre a hétfőt.


Szűz

Mars ezen a héten is a te jegyedben áll, és biztos hátteret ad neked. Így nyugodtan beleadhatsz minden energiát, tested nem fog cserbenhagyni. Természetesen nem szabad túlzásokba esned. Ha befelé figyelsz önmagadba, tested pontosan jelzi, hol vannak a határai. Mars mellett még Vénusz is melletted áll, és megajándékoz a létező legszebb ajándékkal: a szerelemmel. Minden napot kezdj úgy, hogy lélekben összekapcsolódsz Vénusszal és Marssal, és csodát kérsz tőlük.


Mérleg

A várakozás öröme a legszebb öröm. Ezért már hétfőn vidáman tekinthetsz a jövő elé. Ami a hétvégére készül a számodra, az egyszerűen szenzációs. Mars, az erő nagy bolygója, aki erőssé és öntudatossá tesz, szombaton belép a te jegyedbe. Ez már valami! De még ennél is jobb lesz: ez a Mars hat hónapnál is tovább marad nálad. Ez egy hőst csinál belőled, többnyire anélkül, hogy bármit kellene érte tennie. Ez egyszerűez az az energia, ami belőled sugárzik, és másokra mély benyomást tesz.


Skorpió

Az utolsó héten elhagyott a Nap, aminek biztosan az a következménye, hogy kevésbé vagy vidám. Ezen a héten Merkúr távozik. Vénusz azonban még mindig optimális helyzetben van a te jegyedhez képest. Ez elegendő arra, hogy jól menjen a dolgod. A Holddal szerdán és csütörtökön a Bak jegyében jó tanácsadód van minden hétköznapi dologban.


Nyilas

A Nap már az utolsó hét óta a te jegyedben vendégeskedik, és ezen a héten Merkúr csatlakozik hozzá. Így tehát pillanatnyilag a csillagok támogatását élvezed, is abból indulhatsz ki, hogy sikeres leszel. Jól fogsz előre haladni, csak nem szabad könnyelművé válnod.


Bak

Kozmikusan most valami különlegeset élsz át: Vénusz, a szerelem bolygója rendezkedik be nálad. Több héten át a Bak jegyében fog maradni. A szerelem most előre be van programozva, és bekopog az ajtódon. Vénusz minden nap melletted áll, de a legszebb a csütörtök este lesz vele.


Vízöntő

A Nap mindjárt kezdettől fogva a te oldaladon áll. Az Újhold azonban nem engedi meg hogy élvezd az alkotás örömét. Csak csütörtöktől, amikor Merkúr is belép a Nyilas jegyébe, jössz ismét lendületbe, és ismét eltölt az élet öröme. Legjobb napod a szombat lesz. Figyelj azonban oda Neptunuszra! Vasárnap jól tudsz majd lazítani.


Halak

Számodra kedvező helyzetben állnak: Vénusz, Plútó, Szaturnusz, Jupiter, szerdáig Merkúr, és szombatig Mars. Inkább kritikusak: a Nap, csütörtöktől Merkúr. A Nap a Nyilas jegyében és ezzel 10. Napházadban áll. Csütörtökön Merkúr is csatlakozik hozzá. Ez nagy feladatok elé állít, te pedig őszintén örülsz az új kihívásoknak. Mindennapi problémák megoldására jó lesz a szerda. A csütörtök sem rossz, a szerelem pedig vasárnap érkezik.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...
A kabbalista felemelkedés és...
A kabbalista felemelkedés és...
A zsidó kabbala elméleti és a gyakorlati kabbalára osztható. Előbbi Isten és a világ megismerésével, valamint az emberi önismerettel foglalkozik, addig utóbbi mágikus módszereket tanít. Vajon hogyan...
6 mód, hogy elkerüld a genetikailag...
6 mód, hogy elkerüld a genetikailag...
Hacsak földrajzilag nem abban az egy tucat olyan országban tartózkodsz a világban, amelyekben a GMO-t (genetikailag módosított élelmiszereket) betiltották, akkor te valószínűleg fogyasztasz GMO-t....
Rák jellemzése - A gondoskodó
Rák jellemzése - A gondoskodó
Félelmetesen szenzitív és önvédő. Van egy csigaháza, melybe időnként, vagy állandóan belebújik, védelemként a világ támadásai ellen. Személyes ügyekben érzékeny a valóságos vagy vélt megbántások...
RÁK (víz, kardinális, yin ) – a...
RÁK (víz, kardinális, yin ) – a...
Rák hava: június 21.- július 22. Jellemzi az aggódás, és érzékeny reagálás