Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/aktualis_47_heti_horoszkop_mindenkinek

Aktuális 47. heti horoszkóp -mindenkinek - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

22 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2013. november 20.
Aktuális 47. heti horoszkóp -mindenkinek
cikk kép Tekintsd meg heti aktuális horoszkópunkat, az összes jegyre vonatkoztatva.
Kos

A csütörtökről péntekre virradó éjjel a Nap megváltoztatja pozícióját, elhagyja a Skorpió jegyét, és belép a Nyilas jegyébe. Ezzel elkezdődik egy számodra vidámabb időszak. Bár az éjszakák még hosszabbak lesznek, fényt és reményt érzékelsz. A pénteki napot kezdd egészen lassan, mert egy Holdszünet gátol. Legjobb napod a szombat lesz.


Bika

Ezen a héten számodra kedvező helyzetben állnak: a Nap (csütörtökig), Neptunusz, Merkúr, Plútó, Vénusz, Mars és Jupiter. Szaturnusz inkább kritikus helyzetben áll. A Nap belép a Nyilas jegyébe, Jupiter Marssal találkozik: ezek a jelek arra mutatnak, hogy hajlasz arra, hogy könnyelműen bánj a pénzzel. Kérlek, vigyázz jobban!


Ikrek

A csütörtökről péntekre virradó éjjel a Nap a te jegyeddel szemben vesz fel pozíciót a Nyilas jegyében. Ettől élénk és vidám leszel, felébred kíváncsiságod, boldog leszel tőle. Kedvességed meglepő mértékű. Az első négy nap minden lesz, csak nem könnyű. Össze kell szedned magad. Utána könnyebb lesz a helyzeted.


Rák

Ez egy jó hét lesz, bár egyes dolgokat nem szabad figyelmen kívül hagynod. Legszebb a csütörtök lesz, amikor a Hold a te jegyedben jár, és belső forrásaidat feltölti. Hétfőn a Hold az Ikrek jegyében és ezzel 12. Napházadban áll. Ettől álmodozó leszel, és felébred vágyad a múlt iránt. Ne engedd meg azonban azt, hogy ez mindennapos teendőidben befolyásoljon, mert tiszta fejre van szükséged.


Oroszlán

Jól el tudom képzelni, hogy már hosszabb ideje kozmikus vigaszra vársz. Az utolsó hetek tényleg borúsak voltak. Szinte nem volt bolygó, aki törődött volna veled. Magadra voltál hagyatva. Most végre fellélegezhetsz, mert a Nap a csütörtökről péntekre virradó éjszakán belép a Nyilas jegyébe. Ismét egyértelműen javul a helyzeted.


Szűz

Ez a hét sokkal nyugtalanabb lesz annál, mint ahogy azt szeretnéd. Nem bízhatsz abban, hogy minden tervszerűen fog lezajlani. Ez nem jelenti azonban azt, hogy minden meglepetésnek negatívnak kell lennie. Ha egyszer már megszoktad a gondolatot, talán el leszel ragadtatva, és kedvedre lesz a dolgok alakulása. Ennek mindenesetre feltétele nyíltságod és készséged, hogy egyszer más utakon is járjál.


Mérleg

Biztosan nem voltak könnyűek az utolsó hetek. Helyenként egyáltalán nem álltak melletted planéták, ráadásul Uránusz azt suttogta a füledbe, hogy jobb élet járna neked. Péntektől a Nap gondoskodni fog róla, hogy végre jobban menjen a sorod.


Skorpió

A csütörtöktől péntekre virradó éjjel a Nap, aki 30 napon át a te jegyedben időzött, belép a Nyilas jegyébe. Természetesen ez némi űrt hagy maga után, azonban még mindig melletted áll Merkúr, Vénusz, Mars és Jupiter. Ez elegendő ahhoz, hogy sikeres heted legyen.


Nyilas

Már egy egész éve vársz arra, hogy a Nap ismét a te jegyedben járjon. Hogy úgy mondjam, kiéheztél a Napra, és a boldogság örömteli érzésére, amit a Nap magával hoz. A csütörtökről péntekre virradó éjszaka lép be a Nap a te jegyedbe. Örülj neki, és készülj fel ennek megfelelően erre a csodálatos eseményre!


Bak

Vénusz az egész héten a te jegyedben jár. Ez egy csodálatos ajándék. Ha nem vagy teljesen süket és vak a kozmikus befolyásokkal szemben, meg fogod tudni állapítani, hogy minden – az emberek ugyanúgy, mint az állatok, növények és minden más – kicsit szebb, kicsit ragyog, kicsit ingerlőbb. Olyan, mintha varázsszemüveget vettél volna magadra.


Vízöntő

Meglehetősen vegyes heted lesz, egyszer egy Holdszünet idegesít nagyon, aztán a Hold okvetetlenkedik. A hét közepén jobban kellene ügyelned egészségedre. Igazán jó csak a hétvégén lesz, amikor a Hold az Oroszlán jegyében vándorol, ez az univerzum ajándéka.


Halak

Csütörtökig bezárólag még élvezheted a Napot és más erős csillagokat. A péntekre virradó éjszaka azután elhagy a Nap. Vele elhagy életerőd és lendületed egy része is. Legjobb napod a csütörtök lesz. Ekkor még egyszer megkapod a Nap és a Hold teljes erejét.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...