Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/aktualis_38_heti_horoszkop_mindenkinek

Aktuális 38. heti horoszkóp -mindenkinek - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

25 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2013. szeptember 18.
Aktuális 38. heti horoszkóp -mindenkinek
cikk kép Tekintsd meg, mit jósolnak a csillagok nektek erre a hétre. Milyen jegyben születtél?
KOS

Először egy Holdszünet, majd a Hold a Halak jegyében: a hét első fele inkább nyugalmas, nem sok mindent hozol mozgásba. Ezután azonban, pénteken végre belelendülsz, és már nem is lehet fékezni. Sok minden fog sikerülni. Tedd minden fontos elintéznivalódat péntekre, rendkívül jó esélyeid lesznek.


BIKA
Bár a Nap és Vénusz a te oldaladon állnak, mégsem tudsz úgy igazán lendületbe jönni. Ezt kedvezőtlen Holdpozíciók és főleg Mars miatt van, aki quadrát fényszöget zár be a te jegyeddel. Fogd ezen a héten vissza magad, fontos döntéseiddel pedig várj kedvezőbb időkre.


IKREK
A nézeteltérések ezen a héten jobb megoldásokhoz tudnak vezetni. A csütörtöki Telihold esélyt ad neked arra, hogy látszólagos ellentéteket elsimíts, és kibékíts. Ebben fontos, hogy ténylegesen menj közel a problémákhoz. Ha magad előtt is megjátszod magad, vagy mások által hagyod magad megtéveszteni, akkor a végén semmit sem fogsz elérni. Ezért nem szabad a legnagyobb lelkesedés és lendület mellett sem a tényeket és az ésszerűséget elhanyagolni.


RÁK
A Nap a Szűz jegyében szextil fényszöget képez a te jegyeddel. Ezért az egész héten optimista és barátságos az alaphangulat. Jupiter a saját jegyedben még tovább erősíti bizalmadat az életben, és egyben tompítja Plútó befolyását 7. Napházadban. Ha például kapcsolataidban korlátozva érzed magad, Jupiter lesz az, aki növekedési lehetőségeket mutat neked.


OROSZLÁN
Mars a te jegyedben áll, és Merkúrral lép kapcsolatba. Ennek különösen pénteken veheted hasznát, de azért ne vidd túlzásba. Most könnyen kicsúszik egy olyan szó a szádon, amit később okod lehet megbánni.


SZŰZ
A Nap továbbra is a te jegyedben áll. Ez már önmagában is szavatolja, hogy csak jó dolgok történnek veled. Jupiter és Vénusz is kedvező pozícióban állnak. Mindez nagyszerű kilátásokat ígér egy olyan hétre, melyen szerencsés fordulatokban reménykedhetsz.


MÉRLEG
A Nap a Szűz jegyében, Jupiter a Rákéban, Plútó a Bak jegyében: elég nagy rajtad a nyomás. Most nem szabad elferdíteni vagy figyelmen kívül hagyni a tényeket, hanem tárgyilagosan és józanul kell bánni azzal, ami van. Mars és Merkúr teljes mértékben a te oldaladon állnak, és gondoskodnak arról, hogy beszélgetéseid során meggyőző légy. Érveid megdönthetetlenek.


SKORPIÓ
Vénusz a te jegyedben vándorol, ráadásul csütörtökön Telihold lesz. A szerelem most nagy téma lesz az életedben. Minden érzéked éber lesz, és a vonzalom közted és közte különösen intenzív. Szükséged van időre a szerelemhez, ne engedd, hogy feladataid és kötelezettségeid felfaljanak.


NYILAS
Merkúr és Mars számodra kedvező helyzetben állnak, de arra csábíthatnak, hogy illúziókba ringasd magad. Ez azonban nem illene a Szűz jegyében álló Naphoz. Vizsgáld hát át ötleteidet a megvalósíthatóság szempontjából igen alaposan. Ezen a héten ne folytass fontos beszélgetéseket. Egyszerűen nem lehetsz biztos.


BAK
Ezek a napok nem rosszak, de nem is igazán jók. Óvatosság és pontosság segítenek, hogy teljesítsd az előírt mennyiséget. Mindenekelőtt fontos, hogy vedd figyelembe a Hold járását. Kövesd a céljaidat, de ne veszítsd szem elől azt sem, ami körülötted történik.


VÍZÖNTŐ
Túl sok pozitívumot nem kínál ez a hét. Annál jobban örülhetsz annak, hogy a Hold hétfőn és kedden kimondottan előnyös helyzetet vesz fel: a te jegyedben fog állni. Fontos, hogy arra összpontosíts, ami igazán lényeges a számodra. Szűrd ki a lényeget, és határold el magad.


HALAK
Csütörtökön Telihold! Ez a nyugtalanságtól a káoszig mindent hozhat. A hét közepe felé anyagi dolgaidat hajlamos vagy a hasadra csapva eldönteni, aminek később innád meg a levét. Ezért fontos, hogy mindennél, ami pénzzel kapcsolatos, korrektnek és tárgyilagosnak maradni, és inkább nemet mondani egyszer, ha pénzkiadásról van szó.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...