Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/a_csillagjegyek_arulkodo_jelei

A csillagjegyek árulkodó jelei - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

9 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Szerencsekerék
2014. február 21.
A csillagjegyek árulkodó jelei
cikk kép El sem hinnéd mennyire egyszerű felismerni az utcán sétáló emberek Nap, Aszcendens vagy Hold jegyét. S mindezt anélkül, hogy tudnád, mikor is születtek! 

Íme, néhány "leleplező" viselkedés:

Kos

Elsősorban a problémás helyzetekben a legárulkodóbb. Ő az aki a leggyorsabban, és tegyük hozzá a legjobban intézkedik kritikus helyzetekben.

Ösztönös megnyilvánulásainak köszönhetően a sérelmei miatt azonnal megsért, üvölt vagy üt. És teljesen mindegy hogy hol van, hogy ketten, vagy éppen ezren látják - nem különösen érdekli. Gyorsasága és versenyszelleme az élet számos területén leleplezi: amiből csak lehet: versenyt csinál. Mivel a rutin feladatokat nehezen viseli, ezért gyakran kényszerként éli meg a bevásárlásokat, viszont... az üzletekben az Őt érdeklő tárgyakat megfogva, azonnal csillogószemű kisgyermekké válik.

Árulkodó jelek: ösztönös reakciók, versenyzés. Előreálló áll (állcsont az átlagostól jobban kiemelkedik, ahogy a szemöldök feletti csontok is!), sebek a fejen.


Bika

Dicsekvésnek tűnő viselkedése miatt, könnyű felismerni! Hiszen különösebb félelem nélkül mutatja meg kincseit a világnak. Legyen szó az ékszereiről, a testi adottságairól, vagy akár az elért eredményeinek kihangsúlyozásáról.

Pénztáraknál fizetve - főleg a férfiak - látványosan több pénzt vesznek elő. Az áruházaknál tartva: Ő az, aki minőséget vásárol (márkás italt, élelmiszert). Aki mindent megtapint, megérint és megsimogat.

Partnerével megjelenve pedig folyamatosan azt nézi, hogy a társát ki nézi, illetve azt, hogy Ő kit néz...
Ugye nem is olyan nehéz felismerni?

Árulkodó jelek: dicsekvés, megszokottól eltérő dolgok érintése. Kedvességet és bűbájt sugárzó “boci” szemek, nevetéskor a száj két oldalán megjelenő - negyed kör alakú Vénusz gödrök, vastag nyak és kis fülek.


Ikrek

Kíváncsisága és persze a beszédessége árulja el! A kommunikáció lételeme, következésképp témától függetlenül szinte bárkivel képes az utcán szóba elegyedni.

Mivel a külvilág történéseire azonnal reagál, gyakran kapkodja a fejét, vagy látványosan irányítja a fülét a hangok irányába. Például bevásárló központokban vagy benzinkutakon ahol a rádiók adása gyakran hallható, hírek idején a reakciói látványosan feltűnőek.

Árulkodó jelek: kíváncsiság, beszédesség. Magasabb homlok, átlagosnál hosszabb kéz és láb, gyakran nagyobb fül.


Rák

Bár mindent elkövet, hogy a külvilágban észrevétlen maradjon, szaglása, fényképező memóriája és a családi fényképalbumhoz hasonlítható irattárcája hamar elárulja.
Az élet színpadán, vagyis a külvilágban Ő az, aki gyakran és látványosan a levegőbe szippant. A „szagminta" eredménye az esetében leplezetlenül látható, főleg akkor, ha az nem tetszik neki.

Szívesen fordul meg éttermekben, gyors-étkezdékben. Nem azért, mert nem tud főzni, épp ellenkezőleg azért, hogy ötleteket szerezve az otthonlévőket elkápráztassa! És persze egy kicsit azért is, hogy végre egyszer Őt is kiszolgálják.

Nem csak étkezdékben, hanem egyéb más üzletekben is képes ötleteket szerezni, termékeket memorizálni.

Tudtad, hogy Rák jellegű emberek mondják a legtöbb NEM-et? Na és azt, hogy mindenkivel, más hangsúllyal beszélnek? (Ezért is oly érzékenyek a hangsúlyokra!)

Árulkodó jelek: szaglás, „fényképező" tekintet, különös érzékenység a kimondott szavak hangsúlyára, kezdetekben távolságtartó a későbbiekben fokozatosan felengedő viselkedés, rendszerint behúzott has, kerek arc.


Oroszlán

Mivel a külvilágot színpadnak tekinti, nehéz lenne nem észrevenni! Megjelenése és a stílusa méltán teszi, gyakran másolandó egyéniséggé! Hogy a hatást fokozza, nem maradhatnak el a figyelemfelkeltő praktikái. Ezek bármik lehetnek: egy leejtett tárgy, egy hangos szó, egy erőteljesebben kihúzott szék stb. Férfiaknál például gyakran megfigyelhető a torok-köszörülés vagy a „krahácsolás"... Így vagy úgy a lényeg, hogy valahogy felhívják magukra a figyelmet.

Maximalizmusára jellemző, hogy képes lemenni a sarki boltba kisestélyiben, vagy élire vasalt nadrágban. Mindezek után, távolról nézve a külvilágnak olyan érzése van, mintha fennhordaná az orrát... Ha közelebbről megnézed, ez egyébként így is van! Esetében az orr hegye ugyanis az átlagostól eltérően egy kicsit feljebb van, az alja pedig enyhén felfelé ível. Vagyis tényleg úgy néz ki, mintha fent hordaná.

Tudtad, hogy a távolságtartáson kívül, a pontosságra és az igazságtalanságokra is különösen érzékeny?
Árulkodó jelek: színpadias, gyakran figyelemfelkeltő megjelenés, látványosabb orrlyukak, kihúzott tartás, a személyes távolságtartásra különös érzékenység, túlzott őszinteség (ami a szívén az a száján), erőteljesebb hangerő, „sörényszerű" haj vagy férfiak esetében kecskeszakáll.


Szűz

Ha pár évvel korábban járnánk biztos, hogy Ő lenne a legfeltűnőbb! Ebből eredően a látványosan megóvott, régebbi, de elegáns ruhadarabjai árulják el. Ránézve a külvilágnak nosztalgiázni lenne kedve, hisz a megjelenése gyakran emlékeket idéz. Feltéve, ha észrevennénk...

Ugyanis ösztönösen igyekszik elkerülni minden olyan helyzetet, ahol a középpontba kerülhetne. Ámbár a néha feltörő kritikái akaratlanul is oda helyezik.

Zavarba jön, ha kiszolgálják. A túlzott, elsősorban a szerettei felé irányuló szolgálatkészsége azonban leleplező lehet.

Tudtad, hogy a sok aggódás következtében a Szűz jellegű emberek bőre a legérzékenyebb? (A bőr nem más, mint a lélek és a külvilág közti határ.)

Árulkodó jelek: telitalálat megjegyzések, túlzott szolgálatkészség, anyagi helyzettől függetlenül is kimondottan pedáns megjelenés, árulkodó észrevehetetlenség. Az esetek többségében érdekes, tekintet vonzó arc. Erős, gyakran szúrós, állandóan vizsgáló tekintet.


Mérleg

Ha az állatövi jegyek között olimpia lenne, akkor az „akikre legelőször pillantanánk az utcán" versenyszámban szinte biztos, hogy az Oroszlán és a Mérleg vívná a döntőt...

Első pillantásra a két jegy könnyen összetéveszthető. Pedig van egy lényeges különbség kettejük között: a Mérleg nem akar főszereplő lenni, hiszen a túlzott toleranciája, a másikat előtérbe helyező viselkedése miatt rendszerint átengedi a főszerepet.

Ha tehetné mindenkinek megfelelne, így a legtöbb élethelyzetre - beleértve a kínos helyzeteket is! - mosollyal, kedvességgel reagál. Mosolyán kívül árulkodó jel még: az azonosulása. Ha viselkedésben vagy megjelenésben egymásra túlzottan hasonlító párokat látsz, szinte majdnem biztos lehetsz abban, hogy a szebbik a Mérleg. (Persze ha mindkettő szép, akkor mindkettő Mérleg!)

Tudtad, hogy Mérleg jellegű embereknek a legszimmetrikusabb az arcuk? Az arcuk két oldala majdhogynem egyforma!

Árulkodó jelek: magával ragadó megjelenés, az esetek többségében azonnali un-szimpátia az azonos neműek részéről, túlzott tolerancia és alkalmazkodás, látszólagos döntésképtelenség, mosolynál a Bikákra is jellemző negyed kör alakú Vénusz gödör a száj két oldalán.


Skorpió

A jellemzően szélsőséges Skorpiót a tekintete, a hangereje, illetve a "rohanása" árulja el. Ő az, aki rendszerint a családja előtt rohan. Pontosabban nem rohan, csak a családja fut utána...

Mivel igen nyomatékos beszélgető, a hangereje az átlagosnál erősebb (nőkre egyébként jobban jellemző!). Így ha egy bevásárló központban a partneréhez szól, azt valószínűleg a pénztáraknál is hallani lehet.

Szavak nélkül a tekintete a legárulkodóbb! Szemébe nézve a legtöbb embernek olyan érzése támad, mintha vesébe látna. Ölni tudó tekintetét még összetéveszteni sem lehet, főleg akkor, ha dühös.

Tudtad, ha sérelem éri, MINDIG - és ezt vedd szó szerint! - erősebben csap vissza! Ha mondjuk rálépnél a lábára, könnyen lehet, hogy bokán rúg. Feltéve, ha nem pofoz fel. Persze azért nem ennyire vérmes, viszont az biztos, hogy sosem egyenlő mértékben csap vissza.

Árulkodó jelek: szúrós, vesébe látó tekintet, gyors járás, hangos beszéd, kiszámíthatatlanság érzete. Mivel a nyakcsigolyájuk az egyik leggyengébb pontjuk, tarkójukat gyakran megérintik, dörzsölik, simogatják...


Nyilas

Az örök fiatal Nyilast a cipő, illetve a cipője leplezi le. Alulról, felfelé! Vagyis a cipőjére add a legtöbbet. Fiatalabb Nyilasokat gyakran látni igen márkás és drága cipőben, átlagos nadrágban és egyszerű felsőben.

Mindezek ismeretében már nem is meglepő, hogy amikor egy ismeretlennel találkozik, mielőtt a szemébe nézne, először annak cipőjét vizsgálja meg.

Ha már a cipőknél tartunk... A cipőboltokat egyenesen nekik találták ki! Ritka az olyan Nyilas, akinek ne lenne otthon olyan cipője (papucsa, csizmája stb.) amit még egyszer sem vett fel. Vagyis rendszerint több cipőjük van, mint ahány zoknijuk vagy harisnyájuk.

A Nyilas emberek (főleg a nők) kifejezetten allergiásak az életkorukra! Így ha az életkorát eltitkoló, kijavító vagy helyesbítő emberrel találkozol, bátran gondolhatsz a Nyilasra!

Tudtad, hogy Nyilas jellegű emberek használják a leggyakrabban az arcmimikájukat? Rokonszenvüket, ellenvéleményüket kendőzetlenül és azonnal kimutatják.

Árulkodó jelek: Feltűnő fiatalosság (Nem véletlen! Hiszen olyanok akár a jó bor. Minél idősebbek, annál jobbak!), „életkor allergia", kendőzetlen arcmimika (grimaszok), tekintetükben is érezhető huncut gyermekiség, szolárium által okozott túlzott barnulás. Állukon vagy mosolygáskor az arcukon egy-egy piciny lyuk.


Bak

Elsősorban az öltözködése, illetve arcának másokkal össze nem téveszthető jellegzetességei árulják el. Ruhatárát ugyanis a legtöbb esetben két szín határozza meg: a fekete és a fehér.
E szélsőséges színek közül is inkább a sötétebbet részesíti előnyben, bár ha jó a hangulata, a fehéret vagy annak árnyalatait viseli.

Rezzenéstelen tekintete mellett, az arcán lévő Szaturnusztól örökölt jelek könnyen leleplezik: már egészen fiatal korban ugyanis megjelenek szeme sarkában az apró, vízszintes kis ráncok (szarkalábak), ahogy az arcán vagy a nyakán: a szexepilnek is beillő anyajegyek.

Tudtad, hogy Bak jellegű emberek az esetek többségében, ösztönösen megtámaszkodnak valamiben? (Szék, korlát, pult széle stb.) Nem véletlen! Egyfelől: Ők viselik a legnagyobb terhet, másfelől: a térdük az egyik leggyengébb testrészük...

Árulkodó jelek: jéghideg, tekintélyt sugárzó rezzenéstelen tekintet, dús szemöldök, sötét színek túlzott hangsúlyossága, apró ráncok a szem sarkában, szexepil az arcon, a térd sérülésére vagy annak gyengeségére utaló jelek.


Vízöntő

Másoktól eltérő viselkedése és megjelenése könnyen észrevehetővé teszi, hiszen ösztönösen igyekszik kilógni a sorból! Legyen szó egy buszmegállóról, ahol a várakozó tömegből egy pár lépéssel arrébb áll, vagy akár a különleges, másoktól eltérő megjelenéséről: egyedi hajviselet, arcszőrzet, tetoválás, különleges ékszerek, ritka autó szín stb.

A "kilógás" mértéke nagyban függ az életkorától és az anyagi helyzetétől. Minél tehetősebb (és fiatalabb) annál erőteljesebben mutatja meg a világnak a másságát.

Idősebb korban, ez a másság mérséklődik, és elsősorban a szellemiség kihangsúlyozásában nyer teret.

Tudtad..., hogy a Vízöntő jellegű emberek a legpontatlanabbak? A megbeszélt időpont előtt jóval hamarább vagy később érkeznek. Pont akkor, sosem...

Árulkodó jelek: különös, másoktól eltérő megjelenés, az emberek szeretem és nem szeretem csoportokra való osztása, amely a viselkedéséből azonnal észrevehető, világos szem (erős Vízöntő jelleg esetén: kék, zöld), kiszámíthatatlan reakciók, a szellemiség hangsúlyozása, fiatalos lendületesség.


Halak

Ha belenézel egy akváriumba, ugye Te sem tudod megmondani, hogy melyik hal, mennyi idős?

Nos,
az örök fiatalossága az egyik árulkodó jel. Vizenyős, kicsit táskás szeme pedig a másik. Azonban van még valami, ami csak rá jellemző! Mivel rendszerint nem a "földön jár", ezért a járásában van valami idegen, szavakkal nehezen körülírható furcsaság: mintha kissé lebegve járna. Járás közbeni térdtartása néha olyan, mintha ugrásra készen állna. Így vagy úgy, a járásában rendszerint van valami szokatlan...

Tudtad, hogy a Halak jellegű emberek az ügynökök kedvencei? Miután nem akarnak senkit sem megbántani: NEM-et sem tudnak mondani, ezért rendszerint őket találják meg a parkolókban a késkészletekkel vagy az ágyneműgarnitúrákkal...


Árulkodó jelek: világos szem, vizenyős tekintet, csapott váll, „furcsa" járás, örök fiatalosság, időskori szépség, a kiválasztó mirigyek erőteljesebb működése miatt: izzadékonyság.
Share
Az asztrológiával 1995-ben találkoztam először egy családomban előforduló probléma kapcsán. Örömteli tapasztalatot jelentett számomra, hogy mennyire hatékony és eredményes segítséget nyújtottak a csillagok jelentései. Ennek köszönhetően elvégeztem különböző tanfolyamokat e témakörökben, majd ezt követően autodidakta módon fejlesztettem tovább magam. Mára úgy érzem...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
15 tény, amit a boldog/sikeres emberek...
Mi a különbség a boldog és a boldogtalan emberek között? Természetesen teljesen nyilvánvalónak kéne lennie: a boldog emberek boldogok, míg a boldogtalanok nem boldogok, ugyebár? Nos, ez helyálló....
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Indigó gyerekek 12 jellemvonása - Ön...
Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek...
A karmikus kapcsolatok
A karmikus kapcsolatok
Sokszor halljuk másoktól, hogy: „a kapcsolatunk karmikus”, egyfajta magyarázatként arra, hogy miért olyan nehéz, problémás az a kötelék. Ilyenkor széttárjuk kezünket és tehetetlenül beletörődünk a...
A boldogságunk lehelete
A boldogságunk lehelete
Ebben az évben már voltak nehéz időszakok, melyeket bátran leküzdöttünk. Ezzel megszolgáltunk némi jutalmat. Vénusz és Jupiter kézben tartják számunkra ezt a kozmikus jutalmat: a boldogság...