Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/fenylo_nyugati_csillagjegyek_1

Fénylő nyugati csillagjegyek 1. - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

6 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Erő, Erő
2014. február 1.
Fénylő nyugati csillagjegyek 1.
cikk kép Ha már olvasod, nézd a jó oldalát! Csillagjegyed jellemzője szerint dúvadként esel a másiknak és állandóan kész vagy egy kiadós veszekedésre? Állhatatlan vagy és semmi kitartásod sincs? Figyelj a pozitívumokra, megéri!
Kos (március 21.-április 20.)

Az életigenlés mintaképe. Jó humorú, szellemes és kiváló társalgó. Dinamikus, lendületes lénye bárkit levesz a lábáról. Nagy mesemondó hírében áll: mondanivalóját rendszerint az őssejt kialakulásától kezdi, és csuda tudja, hogy mikor tér rá napjainkra is, de mindezt olyan színesen és élvezettel adja elő, hogy élmény hallgatni. A szenvedélyesség minden mozdulatát átitatja, így az sem meglepő, hogy a másik nem képviselői örömmel égnének el attól a tűztől, amit a Kos jegy szülötte képvisel. Bárkit fel tud lelkesíteni a kitűzött célok érdekében, az ellenállásnak rendszerint írmagja sem marad. Merész fellépésével még a legádázabb ellenfelét is lebilincseli, ráadásul nincs olyan élethelyzet, amiből ne tudná magát sikkesen kivágni. Egy cseppet vérgőzös, de az is biztos, hogy ami a szívén, az a száján. Biztosak lehetünk benne, hogy őszintén, egyenes a szemükbe mondja, amit gondol: higgyük el, ha még rosszul is esik, legalább tudjuk, hogy mihez tartsunk magunkat.

Bika (április 21.-május 20.)

Senkit ne tévesszen meg a kényelem iránti óhatatlan vágya! Annak ellenére, hogy a Bika szülötte, a nyugodt élet apostola, erőteljesen munkálkodik benne a kisördög: flört-viruóz, aki imád és tud is hódítani! Persze, már ha akar, és többnyire nem tud ellenállni a lehetőségeknek. Profizmusa ezen a téren kétségbevonhatatlan. Ha társra talál, akkor hűséges és odaadó, ehhez azonban az érzelmi biztonságnak szilárd alapokon kell nyugodnia. Mindezen felül, türelmes és rendkívüli módon kitartó. Jó emberismerő, kifejezetten elemző alkat. A tudását többnyire megtartja magának, viszont ez jó szolgálatot tesz ahhoz, hogy mindenkivel megtalálja a hangot. Ha valamit a fejébe vesz, azt a jó isten se veri ki onnan, ezt a tulajdonságát pedig az élet valamennyi területén tudja jól kamatoztatni. Méltósággal viseli a legnagyobb megpróbáltatást is, ezzel környezete tiszteletét is kivívja. Következetes és gondoskodó. Számára, szerettei biztonsága és kényelme a legfontosabb. Megbízható és lehet rá támaszkodni. Ösztönösen sugározza magából a biztonságot, és partnerének semmitől nem kell félnie.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ahogy elnevezéséből is adódik, legalább két ember tudásszomját igyekszik kielégíteni. Minden újdonságra, információra nyitott, így aligha kétséges, hogy akad olyan téma kerek e világon, ami nem izgatná fel az érdeklődését. Ehhez az energikussághoz, nagyon fogékony elme, gyors észjárás dukál, amivel az Ikrek jegy szülötte rendelkezik is. Kifejezetten rugalmas típus, igazodik mások igényeihez, de a saját tempójából nem tud lejjebb adni, így előbb-utóbb a környezetének kell felvennie a ritmust. Állandóan zizeg: egyik lába itt, a másik ott, ahogy mondani szokás. Mire a környezete észbe kap, már legalább három újabb tevékenységbe fogott. Bárhogy is, ő gyorsan tanul, úgyhogy bátran fogjon bele, abba, ami érdekli. Szereti a változatosságot, és bár többnyire a felületesség és az állhatatlanság bélyegét aggatják rá a félbehagyott próbálkozások miatt, ő mindenképp elmondhatja: legalább kipróbálta magát. Végül úgyis megtalálja majd a helyét, mind munkában, mind párkapcsolatban. Alapvetően jólelkű, segítőkész alkat, aki szívesen hoz áldozatot a környezetében élőkért.

Rák (június 21.-július 20.)

Érzékeny, intuitív lélek, aki kifejezetten családra, szerelemre és emberi kapcsolatokra termett. Nagyon jó érzéke van a színekhez, a rendezéshez és a szervezéshez. Kiváló kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, így bárhová is kerül, tárt karokkal várják. Alapvetően jó kedélyű és rendkívül barátságos természet. Körültekintő, jó felfogású, kreatív személy. Ezeket a képességeket érdemes kiaknáznia. Annak ellenére, hogy lélek-ember, gyakorlatiassága sem elhanyagolható. Szinte mindent rábízhatunk, meg fogja oldani, ez egészen biztos. Munkájában alapos és lelkiismeretes. Nem utolsósorban a mindent átható érzékiség uralja, így nagy hatással van az ellenkező nemre. Türelmes és toleráns, de tény, hogy kritikai érzéke igen fejlett, mindez azonban abból származik, hogy jó megfigyelő és a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Számára fontos a család, a megbízható közeg. Ezért ápolja, és mindenek elé helyezi a privát kapcsolatait. Párjához hűséges és ragaszkodó, talán túlzottan is a másik fél érdekeit tartja szem előtt. Megbízható ember, akivel bátran lehetünk őszinték, és aki soha nem fogja a rábízott titkot elárulni.
Share
Kineziológusként segítek klienseim életmódjának, életvitelének, életszemléletének megújításában, testi-lelki-érzelmi egészségének megőrzésében a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében. KIHEZ SZÓL ÉS KINEK...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

kommentló képe
Igen, minden jegynek van pozitív és negatív oldala, persze az is igaz, hogy mindenkiben megtalálható valamennyi jegy, persze nem dominánsként. Tudjuk amilyen jegyben kezdődik egy horoszkóp ház azon az életterületen, arra a jegyre jellemzően reagálja le a dolgokat. Az asztrológia az elfogadást tanítja legalább is nekem. :)
Aktuális bolygóállások augusztus...
Aktuális bolygóállások augusztus...
Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak? Nagyobb energiát, erőt érezhetünk magunkban? Gondolataink, vágyaink, elképzeléseink harmonikusan találkoznak egymással? Nézzük, augusztusra...
OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
AZ URALKODÓ - Jellemzően eredményes, hatásos. /cselekvő, akaraterő, segítőkész, parancsoló, céltudatos, optimista, büszke, szereti a pompát és a szabadságot, nagyvonalú/
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán biztos érzékkel kényszeríti ki az emberekből önmaga iránt a tekintélytiszteletet, méltóságának elismerését. Fellépése biztos, tökéletes, és imponáló. Cselekedeteiben a hatalom érzése...
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk? Esetleg romantikus randevúink is lehetnek?
Aktuális 29. heti fontos...
Aktuális 29. heti fontos...
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Jóság, segítőkészség, feltétel nélküli szeretet? Intuíciónk felerősödnek?
Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...