Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/a_fustolok_hatasai

A füstölők hatásai - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?

Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

25 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Erő, Császár
2012. április 11.
A füstölők hatásai
cikk kép Az illatok tehát befolyásolják életterünk légkörét, személyiségünk rezdüléseit, hatással vannak kisugárzásunkra, külső és belső létünkre. Éppen ezért fontos, hogy helyesen válasszuk meg az illatokat, amiket használunk, hogy minél hatékonyabban tudjuk orvosolni lelkünk problémás területeit.
Szerelmi vágy felkeltésére használhatjuk például ősi afrodiziákumként az alábbi füstölők valamelyikét: erdeifenyő, fahéj, ilang-ilang, jázmin, levendula, magnólia, pézsma, rózsa vagy vanília.
Betegség elűzésére, illetve megelőzésére is gyújthatunk füstölőt, de lehetőleg akkor, amikor épp nincs a szobában a beteg, vagy biztosak lehetünk benne, hogy nem zavarja a füst. (Érdekesség, hogy vannak már füstmentes japán füstölők is.) Persze a szellőztetést nem helyettesíti az illatos rúd, de mindenképp javít a betegszoba nyomasztó kisugárzásán többek között az eukaliptusz, a fahéj, a levendula, az ilang-ilang, a mandula és a rózsa.
A meditációhoz szükséges békés légkör megteremtésére kifejezetten alkalmas a szantálfa, a mirha, a magnólia, a jázmin, a lótusz és az akác.


Tanuláshoz, szellemi munkához serkentő, koncentrációt segítő füstölőnek ajánlható: benzoé, fahéj, mandula, ilang-ilang, orchidea és pálmarózsa.
Vállalkozásunk sikerre viteléhez segítséget nyújthat, ha csütörtökön, növekvő hold idején a következő, akaraterőt, önbizalmat stimuláló füstölőfajták valamelyikét használjuk: aloé, benzoé, bergamott, fahéj, ilang-ilang, jázmin, kamilla, mandula vagy szantálfa.


Sokszor nem is választunk tudatosan, hanem azt gyújtjuk meg, amihez épp kedvünk van, de ez sem véletlen, hiszen a tudatalattink pontosan tudja, mire van szükségünk. Nekünk csak hallgatni kell a megérzésünkre.
Ezzel a rendkívül egyszerű, ám mégis mágikus erővel rendelkező kis pálciká-val nagyon könnyen megváltoztathatjuk közérzetünket, hangulatunkat s ezáltal életünket is.
Share
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz? Minden kérdésre és aggodalomra megoldást adok neked!

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
AZ URALKODÓ - Jellemzően eredményes, hatásos. /cselekvő, akaraterő, segítőkész, parancsoló, céltudatos, optimista, büszke, szereti a pompát és a szabadságot, nagyvonalú/
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán biztos érzékkel kényszeríti ki az emberekből önmaga iránt a tekintélytiszteletet, méltóságának elismerését. Fellépése biztos, tökéletes, és imponáló. Cselekedeteiben a hatalom érzése...
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk? Esetleg romantikus randevúink is lehetnek?
Aktuális 29. heti fontos...
Aktuális 29. heti fontos...
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Jóság, segítőkészség, feltétel nélküli szeretet? Intuíciónk felerősödnek?
Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...
Amikor a szülőket a gyerekek...
Amikor a szülőket a gyerekek...
„Mit kéne tennem, amikor a gyermekeim neveletlenek?” Amennyiben egyetértünk az erő alkalmazásával, a fenyegetések és a büntetések nem szerencsés megközelítési módok, mivel ezek lerombolhatják a...