Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/holdnaptar/mutat/2014/05

Holdnaptár - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?


Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

11 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Diadalszekér, Császárnő

Holdnaptár

Újhold - Telihold és a Holdváltás

Őseinknek egyik legfontosabb időszámító eszköze volt, mert állandó periódusokban történnek változásai. Égi pályája során végigjárja a zodiákus mind a 12 jegyét, ezt nevezzük Holdváltásnak. Formaváltozása is állandó és így számítható: Újholdtól Teliholdig 14 nap telik el. A teljes ciklus alatt különböző alakzatokat vesz fel, amiből megállapítható, hogy milyen hatást gyakorol Földünkre. Bizony fizikai és érzelmi hatást is gyakorol, amit a tudomány is elismer. Gondoljunk csak az ár-apály jelenségre, vagy a női ciklusra, de ismert dolog a Telihold idején észlelhető ingerlékenység is.


Még 9 nap 13 óra és Telihold
Még 24 nap 8 óra és Újhold
Következő holdváltás időpontja:
Szűz Hold » Mérleg Hold  (4. minőség)  2014. július 04. 11:42
május
hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
29
1
2
4
6
7
9
11
12
14
16
18
20
22
24
26
27
29
31
1
3
5
6
8

Kíváncsi vagy, hogy milyen jegyben áll a Holdad?

Nézd meg, hogy milyen jellemzést ad a Holdállás a horoszkópban!

Holdnaptár - Mai nap

Születésnap Születés időpont

Ország    Település

A HOLDVÁLTÁS

A Hold a tudattalattival, az érzelmekkel, az ösztönökkel, a lelki alkattal, a megérzésekkel, az okkultizmussal, az álmokkal és az emlékekkel van kapcsolatban. Képviseli az ösztönös reakciókat. Égi pályája során végigjárja a zodiákus mind a 12 jegyét, ami mindig 27nap 7óra 43perc alatt történik. Formaváltozása is állandó és így számítható: Újholdtól Teliholdig 14 nap telik el. A teljes ciklus alatt különböző alakzatokat vesz fel, amiből megállapítható, hogy milyen hatást gyakorol Földünkre. Mert bizony fizikai és érzelmi hatást gyakorol, amit a tudomány is elismer.

A Hold 12 állatövi jegy váltása különböző minőséget eredményeznek. A jegyváltás pillanatában + - 1/2 óra áll rendelkezésre, hogy megéljük az energiák dinamikus hatását. Ezekben az időszakokban megnyílik a tudatunk egy magasabb dimenzió befogadására. Ilyenkor a Hold energiája alkalmasabb arra, hogy magunkkal törődjünk. Asztrológiailag minden jel szimbolizál bizonyos sajátos jellegzetességeket és serkentik a reakciókat. A Hold frekvenciáinak megvan az a képessége, hogy a tudatalattinkban található benyomásokból a gondolatok frekvenciáit a tudatos elmébe, a felszínre lökje. Amint azok elérik a tudatos elmét, tudomást szerzünk róluk.

10 különböző befogadás eredményezhető:
Meditáljunk ezekben az időszakokban a minőségeknek megfelelően. Ha tehetjük csoportosan végezzük, úgy még erősebb a hatás!


1. minőség: A görcsösség, az erőszakosság, a földhözragadtás megszabadulása, az egó páncéljának levetkőzése. Elemelkedés a földtől.
Feladat: Meg kell tanulni magasabb szinten nézni a földi dolgokat. A biroklást megszüntetni, mind anyagi, mind lelki oldalon.
Meditálni: Szabadok vagyunk. Merjük használni a szárnyainkat. A testünket kölcsön kaptuk a földi létre, és ezt megfelelően használom.

2. minőség: Megvalósítom magam a földön. Elfogadás, elismerés, önbizalom erősítése. félelmek elengedése
Feladat: A szárnyalások, és álomvilágok realizálása, két lábbal a földön járok, hiszen földi lény vagyok hatalmas szárnyakkal.
Meditálni: Megtalálni az egyensúlyt az ég és a föld között. Elfogadni saját magunkat. Önbizalmunkat erősíteni.

3. minőség: Erő, bátorság, magabiztosság, a biztonság megteremtése, szerencse, siker, bőség
Feladat: Az erőnkkel megfelelően bánni. Nem elherdálni a földi javakat. Megtanulni spórolni, beosztani. Nem csak a pillanatnyi boldogság számít, hosszútávra tervezünk! Élj boldogan most, de légy türelmes, és megfontolt!
Meditálni: Egyensúly megteremtése, megfelelő öröm megélése, a túlzott dolgok racionális kezelése, a bőség befogadása.

4. minőség: Nyugalom, kiegyensúlyozottság, másokon való segítség.
Feladat: Egyensúly megteremtése a földi és az univerzum között. Család, harmónia, megbocsátás.
Meditálni: Befogadom az univerzum energiáját. A családra, a harmóniára és az emberi kapcsolatokra.

5. minőség: Az életünk ritmusában mindig egy megújuló, üres állapotban megjelenő friss energia bejövetelét jelenti. lyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Megszabadítani a testet és a lelket a rosz energiáktól... Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a hold erejével.
Feladat: Elengedés és az újnak helyet adni.
Meditálni: Bárminek a kezdetéért, a szépségért, egészségért, fejlődésért új munkáért.

6. minőség: Befogadás, begyűjtés, felhalmozás -folyamatok kívülről befelé hatnak- testünk, lelkünk, szellemünk táplálását szolgálja, Minden sokkal könnyebben és hatékonyan érvényesül ilyenkor. Minden sokkal könnyebben és hatékonyan érvényesül ilyenkor.
Feladat: Erőgyűtés, felkészülés, tervezés.
Meditálni: A bátorságért, motivációért, ötletekért, barátságért, gyógyításért, szerencséért, az anyagi bőségért.

7. minőség: Ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is. A testet gyógyító energia veszi körül. Ez időben érjük el testi és szellemi teljesítőképességünk csúcsát. A Hold néhány órájában világosan érezhető erő válik érzékelhetővé. A Hold természetfeletti ereje úrrá lesz rajtunk. Ez a fázis az önmegvalósítás és az alkotás időszaka.
Feladat: Természetfeletti erők befogadása, önmegvalósítása, védő, -gyógyító energia, szeretet, szerelem.
Meditálni: A szerelemért, termékenységért, fizikai képességekért, döntéshozatalokhoz, egészségért, a tudatalattit erősíteni.

8. minőség: Az energiafolyamatok belülről kifelé hatnak, vagyis a kitisztulás, kiengedés, méregtelenítés. Sokféle munka hatékonyabban elvégezhető.
Feladat: A hozzánk nem tartozó dolgokat kiiktatni az életünkből, pl. a rossz szokásokat, függőségeket, rossz barátokat, negatív beidegződéseket, félelmeket.
Meditálni: Elengedni a visszahúzó negatív energiákat, tísztulás a fizikai és lelki egészségért, megszabadulni a félelmeinktől.

9. mesteri minőség: Ilyenkor legerősebbek az energiák. Azonnal a helyes, pozitív útra visz.
Feladat: Természetfeletti erők meghívása. Önmegvalósítás
Meditálni: Egy magasabb dimenzió befogadására, a rezgésszám emelésére, közelebb kerülünk, jobban megismerjük magunkat.
Megjegyzés: A magunkból kiáradó univerzális erőt csakis pozitív dolgokra használjuk!

10. mesteri minőség: Ilyenkor kapjuk az új kezdet, az elindulás lehetőségét. Megszabadulunk félelmeinktől, negatív érzéseinktől. A természetfeletti erők megtísztítanak. Megoldások az élet problémáira.
Feladat: Elengedni a félelmeinket, megszabadulni a rossz megszokásoktól, beidegződésektől.
Meditálni: Engedni, hogy a negatív energia kiáradjon a testünkből. Nem jó birtokolni.


A HOLDNAPTÁR

A Hold az az égitest, amelyet a legtöbbet tanulmányoztak a történelem folyamán. Könnyen megfigyelhető, hiszen Földünkhöz a lehető legközelebb esik, távcső nélkül szemügyre vehető, és ellentétben a Nappal, aminek a fényét visszaveri, nyugodtan belenézhetünk, nem vakít el és nem károsítja szemünket.

Őseinknek egyik legfontosabb időszámító eszköze volt, mert állandó periódusokban történnek változásai. Égi pályája során végigjárja a zodiákus mind a 12 jegyét, ami mindig 27nap 7óra 43perc alatt történik. Formaváltozása is állandó és így számítható: Újholdtól Teliholdig 14 nap telik el. A teljes ciklus alatt különböző alakzatokat vesz fel, amiből megállapítható, hogy milyen hatást gyakorol Földünkre. Mert bizony fizikai és érzelmi hatást gyakorol, amit a tudomány is elismer. Gondoljunk csak az ár-apály jelenségre, vagy a női ciklusra, de ismert dolog a telihold idején észlelhető ingerlékenység is.

A Hold hatását régóta figyelemmel kisérték, az ebből levont következtetéseket feljegyezték, és az így megszerzett tudást és tapasztalatot használták a hétköznapokban is. Ma már sajnos kevesen ismerik és alkalmazzák, de szerencsére az ismeret nem veszett el, hozzáférhető. Aki egyszer is kipróbálja, az megtapasztalhatja, hogy milyen az univerzum ritmusával összhangban cselekedni és így mennyire lesz sikeres az élete. Ehhez nem is szükséges más, mint annak az ismerete, hogy a Hold éppen melyik zodiákus jegyben tartózkodik, mert akkor annak az elemnek megfelelő minőséget aktivizálja, helyezi előtérbe.

Ezt az adatot az úgynevezett Holdnaptárakból lehet megtudni, de egy kis csillagászati ismeretekkel rendelkezve sokat megtudhatunk az éjszakai égboltra feltekintve is. Ekkor ami szembetűnik és igen értékes információ, hogy milyen alakzatú éppen, mert nem mindegy, hogy tisztítani vagy táplálni alkalmas időt jelöl. A fogyóhold, azaz C betű formázásakor az energiák kifelé hatnak, vagyis minden olyan dolog könnyedén és tartósan elvégezhető, amely a tisztulást, megszabadulást jelöli.

A növőhold, azaz D betű formázásakor pedig az energiák befelé hatnak, vagyis minden olyan dolog végezhető el ilyenkor könnyedén és tartósan, amely a táplálást és növekedést célozza. Amikor a Hold nem látható, helyén egy sötét korong "díszlik", akkor van újhold. Ilyenkor indul el egy újabb ciklus, ezért ekkor a legalkalmasabb az idő, hogy régi terveink valóra váltását elkezdjük. A legszebb látványt viszont a telihold adja, mert teljes felületen veri vissza a Nap fényét, ezért egy kerek fénylő égitestnek láthatjuk. Szépsége megindítja lelkünket, elérzékenyülünk, sőt akár túlérzékennyé válhatunk. Pontosan ez az, amire figyelnünk kell ekkor: érzéseink, lelkünk szeretne sokkal, de sokkal több figyelmet kapni. Ezért jönnek felszínre ilyenkor elnyomott érzéseink, sérelmeink, amin nem igazán tudunk ilyenkor uralkodni.

A naptárakból megtudhatjuk, hogy melyik zodiákus jegyben áll éppen a Hold, és a hozzátartozó magyarázatok segítenek abban, hogy az éppen milyen lehetőségeket és tiltásokat hordoz magában.

Bizony tiltásokat, mert ilyenek is vannak! Pl. amelyik jegyben jár a Hold, a hozzátartozó testrészen tilos bárminemű műtétet, sebészi beavatkozást elvégezni, kivéve az életmentést célzó operációt. -vagy: Ha levél-napon, vagyis víz minőségű jegyben áll a Hold, akkor hiába ültetünk olyan növényt, amelynek a gyökerét használjuk, bizony a levele fog megerősödni. Tehát érdemes megismerkedni ezzel az ősi tudással, mert életünk válhat könnyebben élhetőbbé, élvezhetőbbé. 

A hold jegyeken áthaladva aktiválhatja azokat a minőségeket, amely az aktuális zodiákus eleme.

TŰZ: kolerikus, lobbanékony vérmérséklet

FÖLD: melankólikus, lassú, ragaszkodó vérmérséklet

LEVEGŐ: szangvinikus, szertelen, könnyed vérmérséklet

VÍZ: flegmatikus, érzelmes, befogadó vérmérséklet

Ha ismerjük saját vérmérsékletünket, akkor összehasonlíthatjuk azzal, hogy a föld ionoszférájának aktuális minősége mennyire harmónizál velünk.



ÚJHOLD

A Hold ciklusa mindig Újholddal kezdődik. Ilyenkor csak egy sötét korongot láthatunk az égen. Ez az idő a legalkalmasabb a megújulásra, szervezetünk méregtelenítésére, gyógyító diétázásra. Érzékenyek vagyunk lelkileg, ezért érdemes a stresszes helyzeteket elkerülni, finom gyógyteákat inni, meghitt légkört teremteni, meditálni.


NÖVŐHOLD

A következő két hét a Növő Hold ciklusa: a befogadás, begyűjtés, felhalmozás optimális időszaka. A folyamatok kívülről befelé hatnak. Ezért erre az időszakra időzítsünk minden olyan tevékenységet, ami testünk, lelkünk, szellemünk táplálását szolgálja. Minden sokkal könnyebben és hatékonyan érvényesül ilyenkor. Kozmetikusnál a bőrtáplálás, tetoválás hatékonyabban végezhető el. Edzésen az izmokat növelhetjük.


TELIHOLD

A Telihold időszaka a szemünknek gyönyörű látványt nyújt, de fokozottan érzékenyek vagyunk ekkor. Az energiák szabadon áramlanak kifelé, ezért a legkisebb terhelés is óriási energia veszteséggel jár. Ettől vagyunk fáradékonyak, szélsőségesek. Ilyenkor figyelmetlenségünk miatt több a baleset, a sebek pedig jobban véreznek, nehezebben gyógyulnak. Sok szülés indul el ebben az időben. Ezen a napon gyűjtött gyógynövények sokkal hatékonyabbak, nagyobb gyógyerőt fejtenek ki, mint amit máskor szednek. Érdemes citromfű teát fogyasztani, és kerülni a lehetséges stresszhelyzetet.


FOGYÓHOLD

A következő két hét a Fogyó Hold ciklusa: az energiafolyamatok belülről kifelé hatnak, vagyis a kitisztulás, kiengedés, méregtelenítés optimális időszaka. Jó időszak a pihenésre, terhektől való megszabadulásra, átértékelésre, szortírozásra az élet minden területén. Sokkal könnyebben fogyunk ilyenkor, gyorsabban szabadulunk meg a bőrkeményedésektől, toxikus anyagoktól. A műtétek jobban sikerülnek, a tisztító jellegű házimunkát könnyebben és hatékonyabban végezhetjük el. A nagymosás és a folttisztítás kevesebb mosószert igényel. Kozmetikusnál a bőrtiszítás, epilálás sokkal alaposabb, mint a Növő Holdnál. Edzésen ez a szálkásítás ideje.


Az egyes állatövi jegyek testi befolyási területei A Hold és az emberi test, amire hatással van az állatövi jegyeken keresztüli kőrútján.

Jegyek és testrészek:





Kos
A Kos jegyével a fej régiójában veszik kezdetüket a testre való befolyások. Aki különösen hajlamos a migrénre, az gyakran megérzi a hold-hónap egykét Kos Hold-napját. A migrén megelőzésének jó módszere az, hogy a Kos Hold napokon sok tiszta vizet iszunk, és lemondunk a kávéról, a csokoládéról és a cukorról. Ez a tanács - mint olyan gyakran - csak azokon az embereken segít, akik már megtanultak saját testük jelzéseire hallgatni. Aki beszéli ezt a nyelvet, az világos képet alkothat mindenről, ami testének hasznára vagy kárára van.


Bika
Ha a hold belép a Bika jegyébe, erősebb befolyás éri a nyak területét. Ezt megint csak úgy kell érteni: a jó befolyások különösen jó hatással vannak, a kedvezőtlenek különösen rosszal. A Bika Hold a beszélőszervekre, az állkapocsra, a fogakra, a mandulára, a pajzsmirigyre, a tarkóra, a hangra és a fülre is hat.


Ikrek
A köszvényszerű reumatikus bántalmak a váll környékén ilyenkor különösen megkívánják a megfelelő kenőcsöket, esetleg olyan füvekből elkészítve, amelyeket Ikrek vagy Bika idején szedtünk. A hűvös időben viselt túl könnyű ruházat viszont arra ösztönözheti a testét, hogy kellemetlen módon hívja fel magára a figyelmet. Az Ikrek napjai mindig alkalmasak arra, hogy a vállövet valami jó dologban részesítsük. A célirányos torna csodaszerként hathat - ünnep a vállának.


Rák
Az az erő, amely a Rák-napok alatt hat, az általános közérzetet gyakran könnyű nyugtalanságba taszítja. Ilyenkor erőteljesebb túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy "uralja" a májat, és gyakran elég egy átvirrasztott éjszaka, hogy másnap teljesen megtörtnek érezzük magunkat, mert a májnak túl sok volt a dolga. Ha érzékeny a mája és az epéje, a tüdeje vagy a mellkasa, akkor használja ki a Rák napjait arra, hogy valami jót tegyen ezekkel a szervekkel. A Rák Holdban alkalmanként a gyomor is megbolondul (böfögés, gyomorégés). Ezért ajánlatos ilyenkor a könnyű étel.


Oroszlán
Az Oroszlán-impulzus a vérkeringést "fakasztja dalra". Aktívabb, mint egyéb napokon. A hát ilyenkor néha jobban fáj, a szív pedig nemritkán kissé bolondul ver. Az Oroszlán napjaiban mindenképpen gondot okozhatnak az álmatlan éjszakák, ám a Szűzig többnyire megint elmúlik az egész. Lehetőleg kerülni kell az Oroszlán Hold napjaiban mindent, ami túlterhelheti a szívet és a keringést. Természetesen nem az egészséges emberek normális testi tevékenységeiről van szó. A szívbetegek néha már a Rák Hold jegyében is érzik, hogy közeledik az Oroszlán. Főleg nekik kell ilyenkor kitérni a megerőltető utazások és tervek elől.


Szűz
A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlatos ezekben a napokban, legalábbis a nehéz vagy zsíros ételekről érdemes lemondani. A Szűz Hold napjain szedett gyógynövények nemcsak a gyomorra hatnak jótékonyan, hanem a vérre, az idegekre és a hasnyálmirigyre is. Főleg a vértisztító tea, mondjuk Szűz Hold napokon szedett csalánból, nem tévesztheti el jótékony hatását.


Mérleg
A csípőtájék, a hólyag és a vese a Mérleg Hold napjain különösen érezhetővé válhat. Könnyebben kerül sor ezekben a napokban hólyaghurutra és vesegyulladásra. Főleg a hólyag és a vese tájékának melegen tartására ügyeljen. A kövön vagy nedves fűben való ülés ilyenkor méreg. Jó módszer, ha délután 3 és 5 óra között sokat iszunk, hogy jól átmossuk a hólyagot és a veséket. A céltudatos torna szintén nagyon jót tesz a csípőtájéknak. A Hold állása szerint például csípőműtét megfelelő időpontja a Fogyóhold. Az április és október közötti hónapokban például Fogyóholdnál sohasem fordul elő a Mérleg jegye, azaz mindkét feltétel kedvező.


Skorpió
Egy állatövi jegy sem hat olyan erősen a nemi szervekre, mint a Skorpió Hold. A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek egyes női bajokon. A leendő anyáknak mindenféle megerőltetéstől ajánlatos tartózkodni a Skorpió Hold napjaiban, mert ilyenkor könnyebben bekövetkezik a vetélés, főleg ha a Hold növőben van! A Skorpió idején a húgyvzeték is rendkívül érzékeny, és hálás a pozitív hatásokért. A hideg láb és a nem kellőképpen melegen tartott medence- és vesetájék ezekben a napokban könnyen hólyag- és vesegyulladáshoz vezethet.


Nyilas
A Nyilas Hold a csípőre, a medencére, a bélre, a keresztcsontra és a combcsontokra hat. Főleg az isiász, a visszerek és a combok hallatnak magukról a Nyilas Hold napjaiban. Gyakran még a keresztcsonttól a combig is jelentkezik fájdalom, mert a Nyilas szereti megváltoztatni az időjárást, ahogy az Ikrek is. Rendkívül jótékonyak a masszázsok, amelyek fellazítják az izomgörcsöket. Másrészt viszont az edzetlen test már néhány órás egyszerű hegyi túrákat is megérez a combjában. Nem ajánlatos tehát a Nyilas Hold napokon edzés nélkül túl hosszú kirándulásokat tenni.


Bak
A Bak Hold napjain általában a csontok és különösen a térd szükségtelenül nagy megerőltetésének lehetnek következményei. A Nyilashoz hasonlóan ilyenkor sem szabad hosszabb szünet után kezdőként hegyi túrára vagy síelni, menni. A síparadicsomok sebészei és ortopédorvosai pontosan tudják, hogy mikor szeli át a Hold a Bakot: bővíthetik térdműtétekben szerzett tapasztalataikat. A meniszkusz panaszokkal küszködő futballistáknak semmiképp sem szabad túlzásba vinni az edzést. Ilyenkor a térdet minden mozgás erősen igénybe veszi. Ezek a napok mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmasak.


Vízöntő
A Vízöntő Hold a lábszárra és a bokára hat. Vízöntő Holdkor nem ritkák a visszérgyulladások. Itt az ideje, hogy valami jó visszérkrémet kenjünk a lábunkra, és felpolcoljuk. Aki hajlamos a visszérre, az jól teszi, ha ezekben a napokban mellőzi a hosszas állást, az egyszerű városjárás a Vízöntő napjaiban rémálommá válhat. A taxisoknak ilyenkor általában több dolguk van. A visszérműtéteket nem ajánlatos Vízöntő Hold idején végezni!


Halak
A Kos Hold a fejnél kezdett hatni erejével, a Halak Hold jegye a lábnál fejezi be. Ha követi a körforgás impulzusait, és lassanként saját magán is meg tudja figyelni őket, akkor többé nem kell állandó készenlétben lennie. Elegendő havi körforgás, hogy testünknek céltudatosan megadjuk - föntről lefelé azt, amire szüksége van, és hogy mindig különösen ügyeljünk a mindenkori gyenge pontokra. A Halak Hold napjainak egyik különlegessége: minden, amit ezen a napon magunkhoz veszünk - az alkoholtól és a nikotintól kezdve a kávén és a gyógyszereken keresztül - sokkal, de sokkal intenzívebben hat, mint bármilyen más napon.

Az alapszabályok a következők:

Minden, amit annak a testtájnak a jólétéért tesz, amelyet az a jegy ural, amin a hold éppen átkel, kétszer olyan jótékonyan hat. Kivéve a sebészi beavatkozásokat. Minden, ami nagyon megterheli vagy igénybe veszi, azt a testtájat, amelyet az a jegy ural, amit a hold éppen átszel, kétszer olyan kártékonyan hat. A sebészi beavatkozásokat ezeken a napokon, ha lehet, mellőzni kell, kivéve természetesen a sürgős műtéteket.

Ha a hold éppen növőben van, amikor áthalad a jegyen, akkor minden, építőanyagok bejuttatására és a jegy által uralt szervi területek erősítésére szolgáló intézkedés sikeresebb, mint fogyó holdkor.

Ha a hold éppen fogy, akkor minden, az adott szerv kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeresebb, mint növőben lévő hold idején. Ilyenkor nem az alkalmazás eseti formája - gyógyszer, masszázs, torna, vízterápia stb. - számít, hanem a végső szándék, amit el akarunk érni vele.

Karácsony a tudati lélek korában -...
Karácsony a tudati lélek korában -...
Egy különleges korszakban vagyunk, amelyet a szellemtudomány úgy hív, hogy a tudati lélek korszaka. Az évkörön ugyanazok az ünnepek követik egymást évről-évre, amelyek azelőtt is léteztek, csak éppen...
Fénylő nyugati csillagjegyek 3.
Fénylő nyugati csillagjegyek 3.
Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak jegyűek, figyelem! A kockásított jellemzők között frenetikus tulajdonságokra bukkanhattok, ha eddig elkerülte volna a figyelmetek. Itt az ideje, hogy szembesüljetek a...
Az emberi kapcsolatok és az élet...
Az emberi kapcsolatok és az élet...
Minden emberi életnek megvannak a maga évszakai és ciklusai; a személyes káosz sem lehet maradandó. A tél végül mindig meghátrál a tavasz és a nyár előtt, bár néha, ha sötétek a fák ágai, és jég...