Bejelentkezés
CUPP.HU

CUPP

horoszkóp

Info

CUPP.HU
/cikk/almodo_indian_torzsfonok_verse

Álmodó indián törzsfőnök verse - Cupp - Cuppanj rá!

Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam?


Legújabb twittek

Keresés

cupplogo

17 ember nézi jelenleg
Ki lesz az életem párja? Hogyan kerüljek közelebb önmagamhoz?
Cuppanj rá!
Írd be a születési dátumodat
Tarot kártya
Erő, Erő
2014. február 16.
Álmodó indián törzsfőnök verse
cikk kép Gyönyörű, Nem érdekel a kifogáshalmaz, azt akarom tudni vagy e elég bátor hogy indulj, vállald, megkockáztasd a sikert, a szerelmet, bármit...
„Nem érdekel, miből élsz.
Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.

Nem érdekel, hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy.

Nem érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül.
Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom.
Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképpen megváltoztatni akarnád.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegedve anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk az emberi mivoltunk korlátaira.

Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e.
Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz.
Hogy elviseled-e a csalódás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet.
Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ez által megbízható.
Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríted életed.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen!

Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van.
Azt akarom tudni, fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van.

Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide.
Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe, és nem hátrálsz-e meg.

Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál.
Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál."

Oriah Hegyi Álmodó indián törzsfőnök verse

Sok szeretettel...
Share
Szennyai Nóra Cupp Szakértő bemutatkozás: Köszönöm, hogy elolvasod ezt a pár sort. 2002-ben kerültem kapcsolatba a kineziológiával és ezen keresztül egy csodálatos, hullámzó utat kaptam ajándékba. Sok új terápiás módszert és így jutottam el a mába, ahol ezeket mind (kineziológia, szimbólumterápia, DIA, erőtérterápia, nemurológia, tarot, angyalok, szellemsebészet,...

Sajnos nem vagy belépve!

Amennyiben hozzá kívánsz szólni cikkeinkhez,
úgy lépj be vagy regisztrájl.

Aktuális bolygóállások augusztus...
Aktuális bolygóállások augusztus...
Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak? Nagyobb energiát, erőt érezhetünk magunkban? Gondolataink, vágyaink, elképzeléseink harmonikusan találkoznak egymással? Nézzük, augusztusra...
OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
OROSZLÁN (tűz, szilárd, yang) – az...
AZ URALKODÓ - Jellemzően eredményes, hatásos. /cselekvő, akaraterő, segítőkész, parancsoló, céltudatos, optimista, büszke, szereti a pompát és a szabadságot, nagyvonalú/
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán jellemzése (július 23.-...
Az Oroszlán biztos érzékkel kényszeríti ki az emberekből önmaga iránt a tekintélytiszteletet, méltóságának elismerését. Fellépése biztos, tökéletes, és imponáló. Cselekedeteiben a hatalom érzése...
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Aktuális 30. heti fontos csillagállás
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk? Esetleg romantikus randevúink is lehetnek?
Aktuális 29. heti fontos...
Aktuális 29. heti fontos...
Nézzük mit tartogatnak a bolygóállások erre a hétre. Jóság, segítőkészség, feltétel nélküli szeretet? Intuíciónk felerősödnek?
Mik is valójában a szellemek?
Mik is valójában a szellemek?
A legtöbb ember a társadalom parancsaira támaszkodva cselekszik – ahogyan azt a szüleitől, tanáraitól, a lelkipásztorától, a főnökétől tanulta, vagy amire a reklámok és a média tanították. Ezzel...